4
Mayıs
2024
Cumartesi
MALATYA

Başkan Kavuk destek arayışında

Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden Malatyaspor'da yapılacak kongre öncesinde Kulüp Başkanı İlhan Kavuk, Malatyalı işadamları ile görüşmek üzere İstanbul'a gidecek.

Malatyaspor'un Başkanı İlhan Kavuk, daha önce kongrede aday olmayacağını belirttiğini, ancak vali ve belediye başkanı ile yapılan toplantıda kendisinin göreve devam etmesinin istendiğini söyleyerek, "Bir yandan kulübün içinde bulunduğu mali sıkıntı, diğer yandan özel işlerim arada kaldım. Bırakayım diyorum, Malatyalılık sorumluluğu çerçevesinde kulübü ortada bırakmak da olmuyor. Çünkü kulübün ortada kalacağı aşikar. Eğer aday varsa, ben aday olmam. 31 Mayıs'ta yapılacak olan kongreye kadar İstanbul'daki Malatyalı işadamları ile istişarede bulunacağım. İstişareler sonrasında bir açıklama yapacağım" şeklinde konuştu.

İstanbul'da Malatyalı işadamları ile görüşmesinden sonra iki gün özel işleri nedeniyle Almanya seyahati olacağını aktaran Kavuk, Almanya dönüşünde de İstanbul'daki Malatyalı dernekler ve işadamları ile görüşmeleri sürdüreceğini kaydetti.

Bu arada, 31 Mayıs Cumartesi günü Sabancı Kültür Merkezi'nde düzenlenecek olan kongrede, 30 Nisan'a kadar yıllık aidatını yatıran üyelerin oy kullanabilecekleri belirtilirken, bu rakamın da 200 civarında olduğu öğrenildi.

.
Yayın Tarihi : 19 Mayıs 2008 Pazartesi 15:47:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
hakan mlt IP: 88.227.5.xxx Tarih : 20.05.2008 22:21:27

Destek verin ya ilhan kavuk başkanımıza söze gelince onca malatyalı işadamlarımız var ama icraata gelince sanki ceplerinde akrep var.Adlarını duyurmak için belli yerlere gelmek için aday olmak isteyen şahıslar çıkar onun için sayın ilhan kavuk'a destek olmak lazım