4
Mayıs
2024
Cumartesi
MALATYA

Başkan Kavuk'un basın toplantısı

Malatyaspor Kulübü Başkanı İlhan Kavuk, kulübe düzenli gelir getirecek ve kulübü sağlam temeller üzerine oturtacak sistemin ilk adımını attıklarını söyledi.

Parkmetre ihalesinin yapılması ve ihalenin Malatyaspor'a gelir getirmek amacıyla kurulan şirkette kalması konusunda açıklamada bulunan Başkan İlhan Kavuk, parkmetre gelirinin kulübün kurumsal geleceği için büyük rol oynayacağını söyledi. Başkan Kavuk, "Malatyaspor'da göreve geldiğimiz ilk gün, neticelere göre hareket etmeyeceğimizi, kulübü sağlam bir sisteme oturtmak için hareket edeceğimizi ilan etmiştik. Dönem içerisinde ben ve yönetim kurulu üyesi arkadaşlarım bu görüşü tekrarladı. Bu bağlamda parkmetre uygulamasının Malatyaspor'a gelir getirmek amacıyla kurulan şirkete verilmesini sevindirici buluyoruz. Parkmetre geliri,

alatyaspor'un kurumsal geleceği açısından büyük rol oynayacak" diye konuştu.
Malatyaspor'a antrenman sahası ve sosyal tesis yapılması amacıyla Malatya Valiliği'nin girişimleri sonucu İl Özel İdaresi vasıtasıyla Spor Toto Teşkilatı Başkanlığı'na proje sunulduğunu ifade eden Kavuk, "Projeden kısa sürede sonuç alınmasını ve Malatyaspor'un yeni tesislere kavuşmasını bekliyoruz. Malatyaspor'a düzenli gelir getirecek ve kulübümüzü sağlam temeller üzerine oturtacak sistemin ilk adımını atmak bize nasip oldu" ifadelerini kullandı.

Ligde Cumartesi günü kendi sahalarında oynayacakları Altay maçıyla ilgili de değerlendirmede bulunan Başkan Kavuk, Altay'ın güçlü bir takım olduğunu belirterek, "Saha ve seyirci avantajını kullanıp, Altay karşısında 3 puan alarak rahatlamak istiyoruz. Çünkü, ligin alt sıralarında rahat değiliz. Kendi evimizdeki maçları kaybetmememiz gerekiyor" dedi.

Bu arada Antrenör Mustafa Taşar, Malatyaspor Futbolcu İzleme Komitesi'ne getirildi. Mustafa Taşar, Malatyaspor adına farklı liglerde top koşturan oyuncuları izleyip, yönetim kurulu ve teknik kadroya rapor sunacak

İHA
Yayın Tarihi : 27 Şubat 2008 Çarşamba 18:00:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?