3
Mayıs
2024
Cuma
MALATYA

Başkan'a MÜSİAD ziyareti

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Malatya Şubesi, 2009 yerel seçimleri sonucu yeni seçilen Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır'a 'Hayırlı Olsun' ziyareti gerçekleştirdi.

MÜSİAD Malatya Şubesi Başkanı Namık Şahin ve beraberindeki yönetim kurlundan oluşan bir heyetle, yeni seçilen Başkan Çakır'ı ziyaretlerinde, MÜSİAD olarak Malatya için yapılan hizmetlerde her zaman yanlarında olacaklarını Malatya'nın ekonomik ve sosyal gelişimine katkı sağlamak amacıyla birlik ve beraberlik içerinde Malatya'nın kalkınması için çalışacaklarını ifade etti.

Belediye Başkanı Ahmet Çakır ise, "MÜSİAD, sanayici ve yatırımcı için adeta bir okul niteliğindedir. Böyle bir dinamik yapının sürdürülmesinde ve her geçen gün daha da güçlenmesinden duyduğum memnuniyeti ifade etmek istiyorum. Malatya'nın belediye başkanı olarak herkese ve her kesime eşit hizmet götürmek için gayret göstereceğiz. Halkımızın bütün ihtiyaçlarına cevap verebilecek modern bir şehir oluşturmak amacıyla gece gündüz çalışacağız. Her zaman halkımızla iç içe olacağız. Sivil toplum kuruluşlarımızla her zaman istişare halinde olacağız. Arzu ettiğimiz Malatya'yı hep birlikte inşa edeceğiz" şeklinde konuştu.
 

iha
Yayın Tarihi : 15 Nisan 2009 Çarşamba 13:22:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?