3
Mayıs
2024
Cuma
MALATYA

Başkana plaket

Malatya Merkez Topsöğüt Akpınar İlköğretim Okulu Müdürü Nail Altınöz, görevi 29 Mart'ta dolacak olan Malatya Belediye Başkanı Cemal Akın'ı ziyaret ederek, okul yolları ile bahçesinin asfaltlanmasından dolayı plaket verdi.

Ziyaret sırasında bir konuşma yapan Akpınar İlköğretim Okulu Müdürü Nail Altınöz, Belediye Başkanı Cemal Akın'ın Malatya'yı daha güzel ve modern bir hale getirebilmek için büyük gayretler gösterdiğini belirterek, “Belediye Başkanımız Akın asli görevi olmadığı halde okullara hizmet götürdü. Akpınar İlköğretim Okulunu toz, topraktan kurtardı. Güzel bir ortam sağladı. Hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Cemal Akın ise öğrencilerin güzel ve nezih ortamlarda öğrenimlerini devam ettirebilmeleri için Malatya Belediyesi olarak gayret içinde olduklarını söyledi. Başkan Akın, "Türkiye'nin geleceği olan öğrencilerimizin yetiştirilmesinde katkımız olmuşsa ne mutlu bize, bu güzel armağanı bir eğitimcinin elinden almak ise benim için ayrı bir önem taşıyor" ifadelerini kullandı.
 

iha
Yayın Tarihi : 13 Mart 2009 Cuma 13:04:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?