3
Mayıs
2024
Cuma
MALATYA

Başkandan erken bayramlaşma

Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Ramazan Bayramı ziyaretlerine erken başladı.

Başkan Çakır, Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü bünyesinde kalan çocuklar ve yaşlılar ile hastanelerde yatan hastaları ziyaret etti.

Belediye Başkanı Ahmet Çakır ilk olarak MİAD Sevgi Evlerini ziyaret etti. Burada kalan çocuklarla sohbet eden, durumları hakkında bilgi alan Belediye Başkanı Çakır, çocuklara çeşitli oyuncaklar hediye etti. Başkan Çakır, daha sonra Kız Yetiştirme Yurdu, Huzurevi ve Erkek Yetiştirme Yurtlarını gezerek, burada kalan gençler ile yaşlıların bayramlarını kutladı.

Çakır, bayram ziyaretleri sırasında çeşitli hediyeler dağıtırken, Kız Yetiştirme Yurdu'nda kalan gençler ise kendi yaptıkları tabloyu Başkan Çakır'a
hediye ettiler. Belediye Başkanı Ahmet Çakır daha sonra Beydağı Devlet Hastanesi ile Malatya Devlet Hastanesi'ne giderek, buradaki hasta, hasta yakınları ve hastane personelinin bayramlarını kutlayıp karanfil dağıttı.

Başkan Çakır, hastalara acil şifalar dileyip hasta yakınlarına sabır temennisinde bulundu. Diğer yandan, Başkan Çakır, son olarak, 2008 yılında Erzincan'ın Kemah ilçesinde şehit düşen Selim Kabakaş'ın ailesini ziyaret etti. Baba Hüseyin ve Anne Zeliha Kabakaş ile sohbet edip Ramazan Bayramlarını tebrik eden Başkan Çakır, "Şehitlerimiz bu ülke için savaşıp canlarını kaybettiler. Şehitlerimizi her zaman rahmetle, minnetle anacağız" dedi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 18 Eylül 2009 Cuma 09:56:23
Güncelleme :18 Eylül 2009 Cuma 10:01:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?