4
Mayıs
2024
Cumartesi
MALATYA

Başkanlık krizi sürüyor

Bank Asya 1.Lig takımı Malatyaspor'un 23 Ağustos'ta yapılacak olan kongresinde istifa eden İlhan Kavuk, aday olmayacağını tekrar açıkladı.

Malatyaspor eski başkanı İlhan Kavuk, yaptığı açıklamada, "Kamuoyunun malumu olduğu üzere, 5 Ağustos 2008 tarihinde Malatyaspor Kulüp Başkanlığı ve Yönetim Kurulu üyeliğinden istifa etmiş, bunu yazılı bir açıklama ile duyurmuştum. Bir süre sonra olağanüstü kongre yapacak olan Malatyaspor'da, tekrar kulübe başkan olmam yönünde kamuoyunda çeşitli haberler çıkmaya başlamıştır. Benim Malatyaspor kulübünde tekrar başkanlık yapmak gibi bir talebim bulunmamaktadır. Bu hususta kararım kesindir. Malatyaspor başkanlığına aday değilim. Oluşacak yönetime şimdiden başarılar dilerim" dedi.

Bu arada, İlhan Kavuk'un Vali Halil İbrahim Daşöz'le bir görüşme yaptığı öğrenilirken, görüşmeyle ilgili bilgi verilmedi.

Diğer yandan, 28 Ağustos'ta yapılacak olan kongrede, kulübün başkan vekilliğini yürüten Doktor Kenan Kalı'nın başkanlık adaylığı konusuna soğuk baktığı öğrenildi. Vali Halil İbrahim Daşöz ve Belediye Başkanı Cemal Akın ile görüşen Kalı'nın, yönetim kurulu toplantısından sonra kesin kararını açıklayacağı kaydedildi.

İHA
Yayın Tarihi : 14 Ağustos 2008 Perşembe 21:45:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?