4
Mayıs
2024
Cumartesi
MALATYA

'Batman'da canımızı zor kurtardık'

TFF 3. Lig 1. Grup lideri Malatya Belediyespor'da, Batman Belediyespor karşısında alınan 1-0 mağlubiyetin üzüntüsü yaşanıyor.

Malatya Belediyespor Teknik Direktörü İsmail Tekin, Batman Belediyespor maçı başlamadan önce sahaya ısınmak için çıktıklarında fiili saldırıya uğradıklarını ileri sürerek, "Isınmaya çıkarken, beklemediğimiz insan selinin saldırısına uğradık. Kötü olaylara maruz kaldık. Olaylardan sonra polis geldi ancak saldırılar sona ermişti. Kısacası Batman'da canımızı zor kurtardık" dedi.

Maç başında yaşanan olayların moral bozukluğuyla sahaya çıktıklarını ve zaman zaman iyi oynamalarına rağmen rakibin duran toplardan kazandığı bir golle mağlup döndüklerini aktaran İsmail Tekin, "Ayrıca iki net pozisyonumuzu da gole çeviremedik ve puansız döndük" diye konuştu.

Batman Belediyespor maçını unutup, bu haftaki rakipleri Şırnakspor maçında, kaybettikleri puanları telafi etmeye çalışacaklarını dile getiren Tekin, "Belediye Vanspor ile puanımız aynı duruma geldi. Averaj farkıyla birinci sıradayız. Bu hafta galip gelerek puan farkını arttırmak istiyoruz" şeklinde konuştu.

Bu arada, Malatya Belediyespor, hafta sonunda kendi sahasında oynayacağı Şırnakspor maçının hazırlıklarına yarın başlayacak.

.
Yayın Tarihi : 14 Nisan 2008 Pazartesi 14:17:06
Güncelleme :14 Nisan 2008 Pazartesi 14:20:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?