3
Mayıs
2024
Cuma
MALATYA

Bayan takım hırs küpü!

Malatya Gençlik ve Spor Bayan takımı, play-off maçları öncesi hazırlıklarına hız kazandırdı.

Bu kapsamda yoğun bir idman programı uygulayan bayanlar, erkeklerle bir hazırlık maçı oynadı.
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Çim sahasında Sancaktarspor B Genç takımıyla bir hazırlık karşılaşması oynayan bayanlar maçı kaybetti. Malatya Gençlik ve Spor Bayan takım antrenörü Ahmet Özelçi, bayan sporcuların sahada verdikleri mücadeleden son derece memnun olduğunu söyledi.

Özelçi, 2 haftalık süreçte ağırlık çalıştıklarını ifade ederek, "Futbolculara kondisyon yükleme yaptık. Bu çalışmaların ardından Sancaktarspor B Genç takımıyla bir hazırlık maçı yaptık. Play-off maçları için önümüzde kısa bir süre kaldı. Bu süreç içerisinde 3 hazırlık maçı daha yapmayı planlıyoruz. Taktiksel çalışmalara ağırlık vermemiz gerekiyor. Çift kale maçlarla eksiklerimizi tamamlayarak, play-off maçlarına katılacağız. Çift kale maçlarda bizlerden desteklerini esirgemeyen Sancaktarspor yönetim kurulu, teknik heyet ve futbolcularına teşekkür ediyorum" dedi.


Sancaktarspor Yönetim Kurulu Üyesi Çetin Taşpınar ise, bayan futbol takımını verdikleri mücadeleden dolayı tebrik ederek, "Bayan futbol takımımızla sürekli hazırlık maçları oynuyoruz. Oynadığımız hazırlık karşılaşmalarından çok zevk alıyoruz. Kendilerine başarılar diliyorum" diye konuştu.

İha
Yayın Tarihi : 10 Mayıs 2009 Pazar 12:54:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?