3
Mayıs
2024
Cuma
MALATYA

Baykal mitingden memnun

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya Belediye Başkan adayı Ömer Şarapnal, CHP'nin mitingine gösterilen ilginin CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'ı da mutlu ettiğini söyledi.

CHP Malatya Belediye Başkan adayı Ömer Şarapnal seçim çalışmaları kapsamında Cemal Gürsel Mahallesi'ndeki vatandaşlarla bir araya geldi.
Şarapnal "Atadan, dededen CHP'li bir insanım. Şimdi kuyunun içerisinde gökyüzüne bakarak, güneşi görenler ancak kuyunun çapı kadardır. Ama biz bu güneşi ortaya çıkarttık. Kimle sizlerle ortaya çıkarttık. Bu kadar açık ve bu kadar net söylüyorum. Biz mütalaasını yapıyoruz. 3-5 kişiyle bu işi götürüyoruz. Ama şu gün ki kalabalığın heyecanı genel başkanımız Deniz Baykal'da söyledi; '77'den bu tarafa geldiğimde büyük kalabalığı en son Ecevit'in mitinginin dışında böyle bir şey görmedim' dedi.
 
'Ne yaptın' dedi. Biz halkla yakın insanlarız, halkta bize olan takdirini sundu. 3 aydır biz konuşuyoruz Şimdi de onlar konuştu. O kalabalığı o heyecanı bize yaşatan Malatya halkına şükranlarımı, minnetlerimi sunarım" ifadelerini kaydetti.
 

iha
Yayın Tarihi : 8 Mart 2009 Pazar 15:50:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?