30
Nisan
2024
Salı
MALATYA

BBP'den, MTSO'ya ziyaret

BBP'DEN, MTSO'YA ZİYARET

Büyük Birlik Partisi (BBP) Malatya teşkilatı, Ticaret ve Sanayi Odası'nı (MTSO) ziyaret etti.

BBP Genel Merkezi tarafından yeni atanan İl Başkanı Ramazan Keltaş ile merkez ilçe başkanı Murat Köse, yeni göreve gelmeleri nedeniyle nezaket ziyaretinde bulunduklarını belirttiler.

MTSO Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirip, "Biz her zaman şunu ifade ettik. Güçlü ve kaliteli demokrasi için siyasi partiler, demokrasinin vazgeçilmez unsurlarıdır. Ülkede siyasi partiler de kadar güçlü olursa, demokrasi de o kadar güçlü olur. Bu anlamda bütün siyasi partilerin önerilerine açığız. Seçilen insanlar olarak, Malatya'nın menfaati noktasında hareket edeceğimizi, kişisel menfaatlerimizin kurumun önüne hiçbir zaman çıkarmayacağımızı ifade ettik"

şeklinde konuşarak, BBP'nin yeni yöneticilerine ' hayırlı olsun' dedi.

İl Başkanı Ramazan Keltaş da konuşmasında, göreve geldikten sonra ilk kez MTSO'ya geldiklerini belirtip, sivil toplum örgütlerine önem verdiklerini vurguladı.

BBP Merkez İlçe Başkanı Murat Köse ise, ara eleman ihtiyacının karşılanması için meslek liselerinin önünü kesilmesini ve bu konuda Danıştay'ın aldığı kararı kınadıklarını belirtip, "Demokrasiyi baltalama hareketlerini ortaya koyanların ülkenin düşmanı olarak ilan ediyoruz" diyerek, olumlu hareketlerinin yanında, yanlışın ise karşısında olacaklarını kaydetti.

İHA
Yayın Tarihi : 22 Şubat 2010 Pazartesi 17:51:00
Güncelleme :22 Şubat 2010 Pazartesi 22:17:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?