4
Mayıs
2024
Cumartesi
MALATYA

Belediye 5 adet kamyon satın aldı

Malatya Belediyesi 5 adet damperli kamyon daha alırken, iki adet kamyonet de Seyyar Aşevi'ne dönüştürüldü.

Malatya Belediyesi Basın Yayın Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, Belediye Başkanı Cemal Akın'ın göreve geldiği tarihten itibaren hizmet kalitesini ve hızını artırmak amacıyla Makine Parkı’nın yenilemeye başladığı belirtilerek, miadını tamamlamış araçların geri çekildiği, mevcut araçların bakım ve onarımlarının düzenli bir şekilde yapıldığı, ayrıca yeni makinelerin alımına da devam edildiği vurgulandı. 

Son 4.5 yıl içerisinde çekici, kamyon, finişer, silindir, loder, tuzlama aracı, dorse, kamyonet, ekskavatör, itfaiye razözü, kırıcı, kar temizleme bıçağı, çim biçme makineleri ile biri engelli olmak üzere 27 adet otobüs alınarak hizmete sunuldu. Malatya Belediyesi son olarak 600 bin YTL değerinde 5 adet damperli kamyon satın aldı. Alınan bu araçlarla birlikte Malatya Belediyesi'nin makine parkı daha da güçlenmiş oldu.

Öte yandan, daha önce alınan kamyonetlerden iki tanesi seyyar aş evine dönüştürüldü. Fakir ve mağdur durumda olan vatandaşlara hizmet etmek üzere 12 bin YTL harcama yapılarak iki adet kamyonet seyyar aş evine dönüştürülerek vatandaşların hizmetine sunuldu.

Malatya Belediyesi, sanayi esnafına Emisyon-Asfalt tankı ile traktör römorkuna monte edilen tuzlama makinesi yaptı. Emisyon-Asfalt tankı ile tuzlama makinesi 12 bin YTL'ye mal oldu.

İHA
Yayın Tarihi : 26 Kasım 2008 Çarşamba 18:16:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?