4
Mayıs
2024
Cumartesi
MALATYA

Belediye Başkanı baroyu ziyaret etti

Malatya Belediye Başkanı Cemal Akın, Malatya Barosu Başkanı Selahattin Saroğlu ile yönetim kuruluna tebrik ziyaretinde bulundu. 

Yeni Baro Başkanı ile yönetim kurulu üyelerini tebrik etmek için ziyarette bulunduğunu belirten Belediye Başkanı Cemal Akın, Malatya Barosu'nun güzel ve köklü geleneklerinin olduğunu söyledi. 

Malatya Barosu'nun Türkiye baroları içerisinde de ayrı ve saygın bir yeri olduğunu kaydeden Başkan Akın, "Değerli meslektaşım Selahattin Sarıoğlu'nun Malatya Barosu'nun bu etkinliğini ve saygınlığını daha da güzel yerlere götüreceğine inanıyorum" dedi. 

Ziyaretten dolayı Belediye Başkanı Akın'a teşekkür eden Baro Başkanı Selahattin Sarıoğlu ise, yaptığı konuşmada, "Belediye başkanımız olarak bizim yanımızda ayrı bir önem taşıyorsunuz. Çünkü siz bu baronun mensubusunuz ve 2 dönem başkanlığımızı yaptınız. Benim ruhsatnamemde sizin imzanız var. Bununla da gurur duyuyorum" dedi. 

Belediye Başkanı Cemal Akın'ın Malatya'ya bin dönümlerle ölçülen kamusal araziler kazandırdığını ve güzel parklar-bahçeler yaptığını belirten Baro Başkanı Sarıoğlu, “Bu hizmetlerinden ve kendilerini ziyaret etmelerinden dolayı Belediye başkanımıza teşekkür ediyoruz. Kendilerine Malatya'ya hizmet yolunda sonsuz başarılar diliyoruz" şeklinde konuştu

iha
Yayın Tarihi : 7 Kasım 2008 Cuma 15:05:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?