2
Mayıs
2024
Perşembe
MALATYA

Belediye engelliler için geçiş yolu yaptı

Malatya Belediyesi, engelli vatandaşların günlük hayatta daha rahat ve güvenli bir şekilde hareket etmelerini temin etmeleri için yaya kaldırımlarına geçiş yolu yaptı. 

Malatya Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, ilk etapta şehir merkezinde muhtelif yerlerde bulunan kaldırımlarda yeniden düzenlenme çalışmaları yapıldı. Yeniden düzenlenmekte olan 150 adet engelli yolu için Malatya Belediyesi tarafından 16 bin 800 YTL harcama yapılacağı belirtilirken, bu çalışmaların ardından şehir genelindeki bütün engelli yolu geçişlerinin elden geçirileceği aktarıldı. Öte yandan, Malatya Belediyesi tarafından şehir içindeki kaldırımlarda engelli yolunun yapılmasının kendilerini memnun ettiğini kaydeden Türkiye Sakatlar Derneği Malatya Şube Başkanı Ali Haydar Koyun, yapılan çalışmalardan dolayı Belediye Başkanı Cemal Akın'a teşekkür etti.
İHA
Yayın Tarihi : 10 Ağustos 2006 Perşembe 16:21:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Özer Varol IP: 88.229.51.xxx Tarih : 13.08.2006 23:03:59
Çok güzel bir çalışma. Yapılacak her projede buraları kullanacak Yaşlı ve engellilerin kesinlikle düşünülmesi lazım. Bu projenin hazırlanmasından uygulanmasına kadar tüm emeği geçenlerin ellerine sağlık. Hayırlı olsun.