6
Mayıs
2024
Pazertesi
MALATYA

Belediye itfaiyesinin çalışmaları

Malatya Belediyesi İtfaiye Müdürü Hanifi Acar, 2007'yi eğitim yılı ilan ettiklerini belirtti. 

Bu yıl yapılacak faaliyetlerle ilgili bilgi veren İtfaiye Müdürü Hanifi Acar, görevli 30 itfaiyecinin İstanbul İGDAŞ'da düzenlenecek doğalgaz yangınları ile ilgili eğitime katılacağını söyledi. Çağın gereklerine ayak uydurmaya çalıştıklarını belirten Acar, su altı arama ekibinin de güçlendirildiğini ifade etti. 

Çevre illerdeki arama kurtarma çalışmalarına da katıldıklarını hatırlatan Acar, ekibin Antalya ve Malatya'da çeşitli eğitimler alacaklarını aktardı. Bu yılı eğitim yılı ilan ettiklerini belirten Hanifi Acar, "İtfaiye ve kurtarma ekibi görevlilerimiz, eski bilgilerine, alacakları eğitimlerle yeni bilgiler katacaklar" dedi. 

İtfaiye birimi olarak fazla bir eksikleri olmadığını, belediye yönetiminden 3 araç talepleri olduğunu, onun da bu yıl karşılanacağını söylen Malatya Belediyesi İtfaiye Müdürü Hanifi Acar, "Nüfus oranına bakınca bizim araç, ekipman ve teçhizatımız İstanbul Belediyesi'nden fazla" diye konuştu.
İHA
Yayın Tarihi : 26 Ocak 2007 Cuma 11:44:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Cemal Şenses IP: 85.98.99.xxx Tarih : 28.01.2007 14:26:33
Sayın müdürümüzü tebrik ederim.Çünkü biz neyazıkki toplum olarak eğitime,seminere ilgi göstermiyoruz.İnsanların eğitimine harcanan parayı lüzumsuz görüyoruz.Sonrada laf sırası gelince her şeyin başı eğitim diyoruz.Bence kurumlara makam araçları alınacağına işçi ve memurların,özel sektörde çalışan gençlerimizin mesleki sorunları çözülsün.Türkiyemin her iline Manisada bulunan Elginkan vakfı gibi okullar kurulsun.Tekrar müdürümüzü eğitime ve seminere gösterdiği ilgiden dolayı tebrik ediyorum.