30
Nisan
2024
Salı
MALATYA

Belediye personeline eğitim semineri

MALATYA BELEDİYESİ HİZMET İÇİ EĞİTİM SEMİNERİ

Malatya Belediyesi tarafından, hizmet kalitesinin yükseltilmesi ve verimliliğin artırılması amacıyla personele yönelik başlatılan Hizmet İçi Eğitim Semineri'nin, Kent Trafik personeline yönelik bölümü başladı.

Malatya Belediyesi Sanat Merkezi Salonu'nda düzenlenen ve bugün başlayıp yarın sona erecek olan seminerde, Kent Trafik Müdürlüğü'nde çalışan görevlilere, CMC Malatya Yöneticisi Aydın Akkuş ve CMC eğitmenlerinden Taner Yüksel tarafından stres ile ilgili seminer veriliyor.

Seminerde, stresin çeşitli nedenleri dile getirilip, ailevi problemler, uyumsuzluk, çalışma ortamı, siyasi durum, sağlık problemleri, yöneticilerle ilgili problemler, trafik, çokbilmişlik, iş problemleri, üniforma ve cahillik gibi nedenlerin stres yapan durumlar olduğu aktarıldı.

Seminerde, Ulaşım ve Kent Trafik birimlerinde görev yapanlara karşılaştıkları sorunları nasıl bertaraf edecekleri, vatandaşlara nasıl davranacakları konusunda ayrıntılı bilgi de sunulduğu vurgulandı.

Kent Trafik Müdürlüğü'nde çalışan görevlilere bugün başlayan Hizmet içi eğitim seminerinin pazar günü sona ereceği belirtilirken, önümüzdeki haftalarda da devam edeceği kaydedildi.

MALATYA BELEDİYESİ HİZMET İÇİ EĞİTİM SEMİNERİ
İHA
Yayın Tarihi : 2 Ocak 2010 Cumartesi 16:11:04
Güncelleme :2 Ocak 2010 Cumartesi 22:47:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?