3
Mayıs
2024
Cuma
MALATYA

Belediyede dualı teslim töreni

Yerel seçimlerde Malatya Merkez Orduzu Kasabası'nda AK Parti'den Belediye Başkanı seçilen Cumali Ekin, eski Belediye Başkanı Mustafa Karaman'dan görevi teslim aldı.

Düzenlenen devir teslim törenine AK Parti Malatya Milletvekili İhsan Koca, AK Parti İl Başkanı Mustafa Şahin, Merkez İlçe Başkanı Celal Ekici, Köy ve Mahalle Muhtarlar Derneği Başkanı Aliseydi Yücekaya, Kahveciler Odası Başkanı Hacı Karanfil ve kalabalık Orduzu halkı katıldı.

Törende ilk konuşmayı yapan Eski Başkan Mustafa Karaman, Orduzu kasabasına birçok hizmetleri yaptığını belirterek, eksik kalan hizmetlerin ise yeni başkan tarafından bitirileceğini ifade edip, Orduzu halkından başkanlarına sahip çıkmalarını istedi.
Orduzu kasabasının yeni başkanı Cumali Eken ise, "Bu bir bayrak yarışıdır. Orduzu halkına hizmet benim için onurdur. Eski başkanımıza teşekkür ediyorum. Birçok hizmetleri oldu. Yarım kalan hizmetlerini ise bizler bitirip daha birçok projemizi Orduzu halkımızın hizmetine sunacağız. İşimiz hizmet gücümüz millet" dedi.

Daha sonra yapılan dualardan sonra belediye makamına geçildi. Makamda Orduzu Belediyesi'nin Başkanlık Mührü Eski Başkan Mustafa Karaman tarafından yeni başkan Cumali Ekin'e verildi.
 

iha
Yayın Tarihi : 3 Nisan 2009 Cuma 20:25:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?