30
Nisan
2024
Salı
MALATYA

Belediyeden 10 yeni otobüs daha

MALATYA BELEDİYESİ 10 OTOBÜS DAHA ALDI

Malatya Belediyesi'nin 10 adet daha yolcu taşıma otobüsünü satın aldığı bildirildi.

Belediye Başkanı Ahmet Çakır'ın, engelsiz modern ve konforlu bir ulaşım adına yeni otobüsler alımı konusunda, Malatya Otobüs Taşıma A.Ş'ye ( MOTAŞ) destek verdiği ve girişimler sonunda 10 adet otobüs alımı sözleşmesinin imzalandığı belirtildi.

Bir süredir araç alımı konusunda yürütülen çalışmalar sonucunda Temsa Global in Avenue adlı tam alçak tabanlı, klimalı, otomatik şanzımanlı, seyahat konforu yüksek ve aynı zamanda engelli rampaları bulunan toplam 10 otobüs sözleşmesini Temsa Adana Tesislerinde, Motaş Genel Müdür Vekili Murat Karakaş yerinde inceleyerek imza altına aldı.

Otobüslerin önümüzdeki günlerde Malatya'ya geleceği kaydedildi.

İHA
Yayın Tarihi : 10 Mart 2010 Çarşamba 12:58:03
Güncelleme :10 Mart 2010 Çarşamba 13:53:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
can IP: 95.9.3.xxx Tarih : 10.03.2010 16:52:37

otobüsler malatyaya hayırlı olsun.sayın çakır şu anda güzergahlarda kullanılmakta olan.eski 302 otobüsler malatyadan başka yerde kullanılmıyor.haberin yokmu.. bütün şehirlerde klimasız otobüs kalmadı.sende yeni klimalı otobüs aldım diye milleti avutuyorsun..malatyanın taşımacılığından akan paraları ne yapıyorsunda eskı trafiğe çıkması bile sakıncalı 30 yıllık araçları kullanıyorsun.malatyaya bunlarımı layık görüyorsun..hem sen bu araçları nerede kullanacaksın yolların mı var ki hepsi daracık ve çukurlarla dolu sen önce malatyayı imara açda ondan sonra yollara araçları bırak..malatyada ne doğru dürüst kaldırım nede yol var bunları göremiyormusun.. olan kaldırımlarıda parselletmişin esnaflara.vatandaş umrunda değil mi.ama yolun sonu görünüyor merak etme seçimler yaklaşıyor..