3
Mayıs
2024
Cuma
MALATYA

Belediyeli Samet iddialı

TFF 2. Lig 5. Grup'ta mücadele eden Malatya Belediyespor'un genç oyuncusu Samet Yeniceli, hedefleri ile ilgili açıklamalarda bulunarak, Malatya Belediyespor'un ligin ikinci yarısında daha iyi futbol sergileyeceğini söyledi.
Geçtiğimiz sezon sonu alt yapıdan A Takım kadrosuna alınan Samet, sezonun ilk yarısında Elazığspor ve Gaskispor maçlarında forma giydiğini belirterek, "Şuana kadar sadece iki maçta forma giydim. Bu maçlarda da oyuna sonradan dahil oldum. Genç olmama rağmen hocalarım bana güveniyor ve forma şansı veriyorlar bende onların güvenini boşa çıkartmak istemiyorum. Oynadığım iki maçta da heyecanlanmama rağmen iyi oynadığımı düşünüyorum. Tabi ki, ligin ikinci yarısında forma giyebilmem için daha çok çalışmam
gerek, bunun bilincideyim ve çok çalışıyorum" diye konuştu.
Takımın ligde bulunduğu durumu da değinen Samet, "Bu yıl gerçekten çok şansız bir sezon geçiriyoruz, ilk yarı da ki birçok maçımızı son dakikalarda yediğimiz gollerle kaybettik. Takım arkadaşlarımızla birlikte devre arasını en iyi şekilde değerlendirerek ikinci yarıya daha farklı bir takım olarak çıkacağız" şeklinde konuştu.
Samet, tek hedefinin Milli takım formasını giymek olduğunu belirterek, "Futbola başladığım ilk günden bu yana tek bir hayalim var, o da Milli takım formasını giyerek, Malatya'yı Türk futbolunda başarıyla temsil etmek. Daha önce Milli Takım Bölge Karmaları'na çağırıldım. Önümde oldukça uzun bir dönem var. Disiplinli bir şekilde çalıştığımda, bir gün bu hedefimi de hayal olmaktan çıkarıp, gerçeğe dönüştüreceğime inancım tam" dedi.
Stoper mevkiinde oynayan Samet, bu sezon Deplasmanlı Süper Gençler Ligi karşılaşmalarında oynadığı 6 maçta, attığı 7 golle, ofansif özellikleriyle de dikkat çekiyor.

İha
Yayın Tarihi : 2 Ocak 2009 Cuma 14:57:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?