4
Mayıs
2024
Cumartesi
MALATYA

Belediyespor iddialı hazırlanıyor

Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden Malatya Belediyespor, alt sıralarından kurtulmak için bu haftaki Belediye Vanspor maçına iddialı hazırlanıyor.

Cumartesi günü Malatya İnönü Stadı'nda saat 14:00'de oynanacak olan Malatya Belediyespor-Belediye Vanspor karşılaşmasına 3 puan hedefiyle yeni teknik direktör Mustafa Ceviz'in yönetiminde hazırlanan turuncu-yeşilli takımda forvet oyuncu sıkıntısı yaşanıyor.

Forvet oyuncusu Kazım'la sözleşmenin fesh edilmesi, diğer forvet oyuncuları Ferdi ve Orhan'ın cezalı olmalarından dolayı forvette oynayacak futbolcu sıkıntısı çeken teknik direktör Mustafa Ceviz, "Forvette görev vereceğim genç arkadaşların görevlerini layıkıyla yapacaklarını ümit ediyorum. İnşallah bekleneni verirler ve kendilerini ispatlarlar" dedi.

Belediye Vanspor takımının zirve için mücadele veren güçlü bir takım olduğunu söyleyen teknik direktör Mustafa Ceviz, "Saha ve seyirci avantajını kullanıp, cumartesi günü 3 puan olarak rahatlamak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Bu arada, takımda sakat olan futbolcu Cuma'nın Belediye Vanspor maçında forma giyip giymeyeceğinin maç günü belli olacağı kaydedildi.

iha
Yayın Tarihi : 25 Kasım 2008 Salı 13:52:36
Güncelleme :25 Kasım 2008 Salı 13:56:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?