4
Mayıs
2024
Cumartesi
MALATYA

Belediyespor'da hedef ligde kalmak

TFF 2. Lig 5. Grup takımlarından Malatya Belediyespor'un kaptanı Murat Kurt, "Ankara Kızılcahamam kampını iyi geçiremedik, Nevşehir'deki kampta daha iyi olacağız" dedi.

Tecrübeli Kaptan, Ankara Kızılcahamam'da yapılan kamp çalışmasını değerlendirirken, bu kamptan memnun kalmadıklarını belirterek, "Ankara'da yaptığımız kamp süresince hazırlık maçları da yaptık. Tam anlamıyla memnun kalmadık. Hocamızda bizden memnun kalmadı. Yinede elimizden geldiği kadar çalıştık. Nevşehir kampında turnuva maçlarına katılacağız. Bu kampa daha iyi olacağına inanıyoruz. İlk kamp sonuç itibariyle iyi geçmedi ancak, ikinci kampta bunu telafi edeceğimizi düşünüyoruz" dedi.

Kampların yorucu geçtiğini ancak, ligin de aynası konumunda olduğunu kaydeden Kurt, "Üzerimize düşen görevimizi en iyi şekilde yapmak için çaba gösteriyoruz. Bunun için daha çok çalışmamız gerektiğini biliyoruz. Takım, iki senedir aynı takım. Ayrıca, takıma yeni katılan futbolcularda, uyumu bozacak futbolcular değil. Hocalarımız transfer yaparken, futbolculuğun yanında karaktere de bakıyor. Lig yükseldikçe kapasitemizi arttırmalıyız. Ne kadar da aynı kadroyla devam etsek bie sorumluluğumuz gittikçe artıyor" şeklinde konuştu.

Kurt, takıma yeni transfer konusunda fazla oyuncu alınmadığını ifade ederek, "Aslında bu bizim işimiz değil. Yönetim ve hocamız bu konuyla ilgileniyor. Takıma katılacak futbolcu düşünülüyorsa hocamız bunu düşünür. İlk kamp süreci hazır olmamıza rağmen, takıma yeni oyuncu gerektiğini gösterdi. Zor bir sezon geçireceğiz. Takımlar geçen seneki gibi değil, çoğu il takımı. Bu sene ilk hedef ilk yedi arasına girmek, aslında baktığıızda lig'de kalmak önemli" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 4 Ağustos 2008 Pazartesi 13:57:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?