4
Mayıs
2024
Cumartesi
MALATYA

Belediyespor'da şampiyonluk coşkusu

Malatya Belediyespor'un, TFF 3. Lig 1. Grup'tan, 2. Lig'e yükselmesi Malatya'da düzenlenen törenle kutlandı.

Malatya Belediyesi önünde düzenlenen kutlama törenine, Malatya Belediye Başkanı Cemal Akın, Malatya Belediyespor Kulübü Başkanı Fahrettin Eserdi, yönetim kurulu üyeleri, teknik direktör İsmail Tekin, futbolcular ile taraftarlar katıldı.

Belediye Başkanı Cemal Akın, burada yaptığı konuşmada, mutlulukların paylaştıkça arttığını belirterek, Malatya olarak mutlu bir gün yaşadıklarını söyledi. Malatya olarak bir rüyayı gerçekleştirdiklerini kaydeden Başkan Akın, "Bütün Malatya halkı ikinci bir profesyonel takımın olmasını istiyordu. Çok şükür buna muvaffak olduk. Biz Malatya Belediyespor olarak, Malatyaspor'a bir altyapı olsun, Malatyalı gençler bu altyapılarda eğitilsinler diye bu gayreti gösterdik" şeklinde konuştu.

Belediyesporlu futbolcuların kahve köşelerinde zaman öldüren gençlere, en güzel örneği sergilediklerini belirten Başkan Akın, "Malatya Belediyesi olarak çeşitli dallarda, futbolundan kickboksuna, masa tenisinden, voleyboluna kadar bütün dallarda 500'ün üzerinde gencimizi eğitiyoruz. Bunlar da diğer gençlere örnek teşkil ediyorlar. Bu örneklerin çoğaltılması halinde kahve köşelerindeki gençlerimiz kurtulacak, derslerinde ve işlerinde başarılı olup, sıhhatli yaşayacaklar" dedi.

Malatya Belediyesi mehteran takımının gösteri sunduğu kutlama sonrasında futbolcuların boyunlarına çiçek takıldı.

.
Yayın Tarihi : 5 Mayıs 2008 Pazartesi 14:35:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?