3
Mayıs
2024
Cuma
MALATYA

Belediyespor'dan tanışma yemeği

Malatya Belediyespor'da göreve gelen yeni yönetim kurulu, eski teknik heyete teşekkür ve basın mensuplarıyla tanışma yemeği verdi.


Malatya Belediyespor Tesisleri'nde verilen yemeğe eski teknik heyetten katılan olmazken, Kulüp Başkanı Orhan Barman ve yönetim kurulu hazır bulundu. Burada bir konuşma yapan Kulüp Başkanı Orhan Barman, "Amacımız eski teknik heyetimize teşekkür etmek ve basın mensuplarımızla bir araya gelmekti. Eski teknik heyette bulunan arkadaşlarımız işlerinin yoğunluğu nedeniyle gelemediler. Basın aracılığıyla onlara verdikleri hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz" dedi.


Daha sonra basın mensuplarının sorularını cevaplayan Barman, transfer çalışmalarının sürdüğünü ifade ederek, "Dış transferde herhangi bir görüşmede bulunmadık. İç transferde ise bütün oyuncularımızla masaya oturduk. Şu anda herhangi bir anlaşma yapmadık. İlerleyen günlerde bu konu netlik kazanacak" diye konuştu.


Malatya Belediyespor'un Malatyaspor'un alternatifi değil, alt yapısı konumunda olduğunu söyleyen Barman, "Malatyaspor büyük bir camia. Ben, Malatyaspor'un en güzel yerlere geleceğine inanıyorum. Malatya Belediyespor, Malatyaspor'un alternatifi değil, alt yapısıdır. Biz Malatyalı gençlerin önünü açmak istiyoruz. Malatya Belediyespor, Malatyaspor için var. Biz de kısıtlı bütçemizle elimizden gelenin en iyisini yapmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.


Malatya Belediyespor'da futbol okulu kayıtlarının da başladığını kaydeden Barman, "9-10 ve 11 yaşındaki çocuklarımızın futbol okulumuza kayıtları başlamıştır. Bunun yanında 10-11 ve 12 Temmuz tarihlerinde profesyonel takımımız için Türkiye geneli bir seçme yapacağız. Kendine güvenen gençlerimizi bekliyoruz" dedi. Barman, ayrıca Afşin'de yapılan 3. Anadolu Kick Boks Şampiyonası'nda takım halinde birinci olan Malatya Belediyespor Kick Boks takımını başarısından dolayı kutladı.


Basın Sözcüsü Selim Pilten ise, "Basın mensuplarıyla bir tanışma yemeği tertipledik. Bunun yanında Malatya Belediyespor eski teknik heyetini de yemeğimize davet ettik, ancak işlerinin yoğunluğu nedeniyle bu davete katılamadılar. Bu tür davetlerimiz bundan sonrada devam edecek" diye konuştu.

İha
Yayın Tarihi : 27 Haziran 2009 Cumartesi 14:32:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?