4
Mayıs
2024
Cumartesi
MALATYA

Belediyespor'un deplasman hesapları

TFF. 2. Lig 5. Grup ekiplerinden Malatya Belediyespor Kulüp Başkanı Alaaddin Acun, herkesin istediği Malatya Belediyespor'u oluşturacaklarını söyledi.

Alaaddin Acun, kendi sahalarında oynadıkları ve 1-1 berabere tamamladıkları Şanlıurfa maçında kaybedilen puanın kendilerini üzdüğünü ancak, maçın geride kaldığını belirterek, "Şimdi önümüzde Şanlıurfa Belediyespor ile oynayacağımız önemli bir maç var. Deplesmanda oynayacağımız bu maçtan mutlak puan ve punlarla dönmek istiyoruz. Sahamızda kaybettiğimiz iki puanı da telafi etmek hesabındayız" dedi.

İlk haftalarda alınan kötü sonuçların takımı etkilemediğini kaydeden Acun, "İlk hafta oynadığımız maçlarda kötü sonuçlar aldık. Bunun teknik heyet ve futbolcular tarafından telafi edileceğini biliyorduk. Ard arda aldığımız galibiyetler ile sıkıntılı günleri geride bıraktık. Teknik heyet ve futbolcuların iyi uyumları ile herkesin istediği Malatya Belediyespor'u oluşturacağız" şeklinde konuştu.

TFF 2. Lig 5. Grup'ta 8 puanla 7.sırada bulunan Malatya Belediyespor, ligin 8. hafta programı çerçevesinde pazar günü saat 15.00'de Şanlıurfa Belediyespor'la deplasmanda karşılaşacak.

iha
Yayın Tarihi : 14 Ekim 2008 Salı 17:03:49
Güncelleme :14 Ekim 2008 Salı 17:10:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?