4
Mayıs
2024
Cumartesi
MALATYA

Belediyespor'un gözü Kapadokya'da

Nevşehir'de üçüncü etap kamp, lig hazırlıklarını teknik direktör İsmail Tekin'in yönetiminde sürdüren TFF 2. Lig 5. Grup takımlarından Malatya Belediyespor, Kapadokya Kupası'nda Turgutluspor'la oynadığı maçta 0-0 berabere kalarak grup liderliğini sürdürdü.

Teknik Direktör İsmail Tekin yönetiminde lige hazırlanan Malatya Belediyespor, Nevşehir kampında 2. lig ekipleri Turgutluspor, Çorumspor ve Akhisarspor takımlarının yer aldığı 4 takımlı grupta kupa maçları oynadı. İki devreli lig usulüne göre oynanan maçların ilk bölümünde Turgutluspor'u 3-2, Çorumspor'u 1-0 ve Akhisarspor'u da 2-1 yenen Malatya Belediyespor, grubun ikinci ayak ilk maçını Turgutluspor'la yaptı ve golsüz berabere kaldı.
Puanı 10 olan ve liderliğini sürdüren Malatya Belediyespor'un cumartesi günü Çorumspor'la, pazartesi günü de Akhisarspor'la karşılaşacağı, bu maçlarda toplayacağı puanın turnuvadaki durumunu belirleyeceği bildirildi. Turuncu-yeşilli takımın hedefinin Kapadokya Kupası'nı almak olduğu vurgulandı.

Teknik Direktör İsmail Tekin, Malatya, Kızılcahamam kampından sonra Nevşehir'de kampı sürdürdüklerini hatırlatıp, "İlk önceleri güç toplayıcı ve kondisyon ağırlıklı çalışma yapmıştık. Artık teknik ve taktiksel çalışmalara da geçtik. Oynadığımız Kapadokya Kupası turnuvası hazırlık maçlarında da denemek istediğim futbolcuları görme imkanı buluyorum" dedi. Tekin, her geçen gün daha iyiye gittiklerini kaydetti.

İHA
Yayın Tarihi : 15 Ağustos 2008 Cuma 12:10:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?