3
Mayıs
2024
Cuma
MALATYA

Belediye'ye araç takviyesi

MALATYA BELEDİYESİ'NE ARAÇ TAKVİYESİ

Malatya Belediye tarafından 18 adet iş makinesi ve araç alındı.

Belediye Başkanı Ahmet Çakır alınan araç ve makinelerle ilgili belediye binası önünde bir açıklama yaptı.

Belediye Başkanı Ahmet Çakır Malatya trafiğinin rahatlatılması, amacıyla projelendirilen yolların yapılmasını sağlamak için araç ve makine parkını güçlendirdiklerini söyledi.

Başkan Çakır, "Projelendirdiğimiz yolların açılmasını sağlamakla beraber doğacak alt yapı hizmetini de en iyi şekilde yapmak için araç parkımızı güçlendirmemiz gerekiyordu. Alınan bu 18 makine ve araçla birlikte bu ihtiyacın büyük bir bölümünü temin ettik. Hedefimiz yeni yolları açıp, alt yapısını tamamlayarak Malatya trafiğini daha da rahatlatmak. Bunun için elimizden gelen bütün gayreti göstereceğiz" dedi.

Belediye Başkanı Ahmet Çakır alınan 18 makine ve aracın toplam maliyetinin 2 milyon 17 bin TL olduğunu, bunun 1 milyon 500 bin TL'sinin İlleri Bankası kredisi kullanılarak alındığını, bu kredinin ise 3 yılda ödeyeceklerini söyledi.

Alınan araçlar şöyle: "7 adet Kamyon,1 adet Greyder,1 adet Büyük Yükleyici,1 adet Toprak Silindir,1 adet Asfalt Silindir,1 adet Mini Yükleyici,4 adet Pikap,1 adet İtfaiye Arazözü,1 adet çok amaçlı Kurtarma Aracı."

MALATYA BELEDİYESİ'NE ARAÇ TAKVİYESİ
İHA
Yayın Tarihi : 23 Kasım 2009 Pazartesi 15:51:01
Güncelleme :23 Kasım 2009 Pazartesi 21:08:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?