7
Mayıs
2024
Salı
MALATYA

Beşiktaş kafilesi Malatya'da çiçekler ile karşılandı

Süper ligin ilk haftasında deplasmanda Malatyaspor ile karşılaşacak olan Beşiktaş, özel uçakla geldiği Malatya Erhaç Havaalanı’nda taraftarlar ve Malatyaspor yöneticileri tarafından çiçeklerle karşılandı.

Beşiktaş Kulübü Asbaşkanı Kıvanç Oktay, kendilerine gösterilen ilgi karşısında, "Kendimizi Malatya’da her zaman evimizde hissettik" diyerek Malatyaspor yöneticilerine teşekkür etti.

Havaalanında çiçeklerle karşılanan Beşiktaşlı futbolcuların oldukça neşeli oldukları görüldü. Beşiktaş’ın yeni transferi John Carew ise uçaktan indikten sonra hangi otobüse bineceği konusunda bir süre şaşkınlık geçirdi. John Carew, yanındakilerin yardımı ile A Takımının bindiği otobüse bindirildi. Beşiktaşlı bir futbolcu ise elindeki çiçeği havaalanındaki Atatürk büstüne bıraktı. Beşiktaşlı futbolculardan İbrahim Toraman ve Çağdaş, Malatyaspor’un güçlü bir rakip olduğunu ancak bu maçı alacaklarına inandıklarını ifade ettiler.

Polis eskortu eşliğinde Malatya Altın Kayısı Oteli’ne yerleşen Beşiktaş kafilesi bugün saat 20.00’de başlayacak olan Malatyaspor maçını beklemeye koyuldu. Beşiktaş kafilesi Malatyaspor maçı oynandıktan hemen sonra, gece saat 01.50’de aynı özel uçakla İstanbul’a dönecek.

iha-malatya
Yayın Tarihi : 7 Ağustos 2004 Cumartesi 00:00:07
Güncelleme :7 Ağustos 2004 Cumartesi 09:58:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?