3
Mayıs
2024
Cuma
MALATYA

BİLSAM'dan kayısı raporu

Malatya Bilgi Yolu Eğitim Kültür ve Sosyal Araştırmalar Merkezi (BİLSAM) tarafından hazırlanan Malatya Kayısı Raporu tamamlanarak kamuoyuna sunuldu.


BİLSAM Genel Koordinatörü Doç. Dr. İbrahim Gezer, Şelale Lokantası'nda düzenlediği basın toplantısında BİLSAM tarafından hazırlanan Kayısı Raporu'nun tamamlandığını ve raporun baskısının da Malatya Belediyesi'nce karşılandığını belirtti.
BİLSAM'ın çoğunluğunu akademisyen ve eğitimcilerin oluşturduğu 150 kişilik bir ekip tarafından kurulduğunu belirten Doç. Dr. Gezer, "Bu çalışmada ilimizin en önemli tarımsal ürünü olan kayısının mevcut durumu, üretiminden pazarlanmasına kadar geçen süreçte yaşanan sorunlar, bu sorunların çözümüne yönelik teklifler ve proje önerileri ele alınmıştır. Hazırlanan bu rapor asla bu konuda son sözü söylemek ve tartışmalara son noktayı koymak gibi bir amaç taşımamaktadır. Tam tersine ilimizin sorunlarının serbestçe tartışabilmesine, beraber iş yapma ve her durumda bir araya gelebilme kültürünün oluşmasına katkı yapmak amaçlanmıştır" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 16 Temmuz 2009 Perşembe 16:41:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?