3
Mayıs
2024
Cuma
MALATYA

Bir günde 3 kişi kayboldu

Malatya'da bir günde 2 genç kız ve bir kadının kaybolduğu bildirildi.

Cirikpınar Mahallesi, Okul 1. Sokak'ta oturan M.A.( 25), polise başvurup, kardeşi E.A.'nın (18), 5 Mart günü okula gideceğini söyleyerek evden ayrıldığını ve bir daha dönmediğini bildirdi. Kayıp kardeşinin iki gündür okula gitmediğinin de kendisine iletildiğini söyleyen M.A, kardeşinin hayatından endişe ettiğini belirtti.

Diğer yandan, Zaviye Mahallesi Tevfik Temelli Caddesi 36. Sokak'ta oturan E.B.(36) isimli kadın polise başvurarak, kızı Z.B.'nin(14) evden ayrılıp bir daha dönmediğini belirtti. E.B., kızının A.Ü. ve soyadını bilmediği F. isimli kişilerle Elazığ'a gitmiş olabileceğini ileri sürdü. Polisin olayla ilgili çalışması sürüyor.

Bu arada, Çavuşoğlu Mahallesi 5. Sokak'ta ise, M.A.(51) isimli şahıs polise başvurup, Kahramanmaraş'ta oturan B.N. ile evlenen kızı A.A.'nın(18) kendilerine misafirliğe geldiğini, kendisinin eşiyle pazara gidip geldiklerinde kızlarının evde olmadığını gördüklerini bildirdi. Kızının Kahramanmaraş'a gitmediğini öğrendiğini söyleyen M.A., kızının bulunmasını istedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 7 Mart 2009 Cumartesi 13:54:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?