4
Mayıs
2024
Cumartesi
MALATYA

'Bir oda da sen döşe'

Bir Oda da Sen Döşe" kampanyası kapsamında Malatya Devlet Hastanesi'nde 4 oda daha modernize edilerek hizmete sunuldu.


Kampanya çerçevesinde hayırsever iş adamı Naci Şavata, annesi Şaziye Şavata, babası Ömer Şavata, dedesi Mahmut Kutan ve ninesi Zehra Kutan adına Malatya Devlet Hastanesi'ne 4 hasta odası ve 1 depo yaptırdı. Devlet Hastanesi Başhekimi Vahap Boztepe, iki mutluluğu bir arada yaşadıklarını belirterek, '"Bir Oda'da Sen Döşe' kampanyası çerçevesinde yardımsever iş adamı Naci Şavata vatandaşımıza yakışır odalar yaptırdı. Ayrıca, TEDAŞ Müessese Müdürü Cemal Erkoç da hastanemizin aydınlatılması konusunda yardımlarda bulundu. Ben yardımlarını esirgemeyerek, hastanemize katsılarda bulunan yardımsever vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.


Devlet hastanesine yardımda bulunan Naci Şavata ise, "Bu fikir yengem Yüksel Şavata'nın fikriydi. Şimdi o fikrin 14'üncü odasını yapıyoruz. Annemin rüyasını da anlatmak istiyorum. Annem rüyasında babasıyla konuşurken, annesi benimle konuşmuyorsun beni katmıyorsun demiş. Annemde hem annesi hem de babası adına hasta odası yaptırdı" şeklinde konuştu.


TEDAŞ Müessese Müdürü Cemal Erkoç da, Devlet Hastanesi'nin herkesin ortak kullanım yeri olduğunu ifade ederek, "Benim annem, babam, yakınlarım ve ben de bu hastaneye geliyorum. Bu nedenle hastanemize hizmeti kendimize borç biliyoruz" dedi. Konuşmaların ardından hizmete açılan odalar gezildi.

..
Yayın Tarihi : 23 Haziran 2008 Pazartesi 19:22:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?