4
Mayıs
2024
Cumartesi
MALATYA

Boğdukları bebeği çöpe attılar

Gayrimeşru ilişki sonucu dünyaya getirdiği iddia edilen bebeği boğup poşete koyarak çöpe atan kadın ve yardımcı olduğu öne sürülen yakınları ile ilgili soruşturma kapsamında 7 kişi adliyeye çıkarıldı.

Malatya merkez Çukurdere Mahallesi'nde oturan ve 2 evliliğinin ardından dul olduğu bildirilen 33 yaşındaki İ.S. adlı kadın, 3 Mart gecesi 23.45 sıralarında doğum sonrası kanama nedeniyle Devlet Hastanesi'ne götürülmüş ve tedavi altına alınmıştı.

İlgililerin kuşkulanmaları üzerine İ.S.'nin gayri meşru ilişki sonucu bir bebek dünyaya getirdiği, bu bebeği poşete koyarak evdeki çöplüğe attığı, evde bulunan yakını 42 yaşındaki A.S. adlı kadının da çöp poşetini çöp kamyonuna boşalttığı belirlenmişti.
Polis, hastanede tedavisi süren kadının yanı sıra babası B.S. (70), yakınları O.S. (46), H.S. (45), A.S. (42), S.S. (20) ve kadının eniştesi A.E. "yeni doğmuş bebeği iştirak halinde öldürme" iddiasıyla adliyeye çıkarıldı.

İ.S.'nin eniştesi ile gayrimeşru ilişki kurduğunu öne sürüldü. Ancak eniştesinin bu iddiayı kabul etmediği, kadının zaman zaman söylediklerini de yalanladığı öğrenildi.
Bu arada, 3 gündür şehir çöplüğünde arama yapan polis ekipleri, bebeğin cesedine ulaşamadı.

İHA
Yayın Tarihi : 6 Mart 2008 Perşembe 17:29:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
çiçek köse IP: 212.175.112.xxx Tarih : 7.03.2008 09:48:00

allah hepsinin belasını versin bunlara insan demek büyük bi saçmalık olur hepside yaşlı insanlar yaw yasak bi ilişki sonucu doğmuş olsada çoçuk öyle yapılmaması gerekirdi allah böylelerinin belasını versin