4
Mayıs
2024
Cumartesi
MALATYA

Bölge birincisine teşekkür belgesi

Bölgeler arası yapılan "Kur'an-ı Kerim Okuma" yarışmasında Malatya Hacı Mehmet Kaya Kur'an-ı Kerim Kursu öğrencisi Zeynep Kocaman 7 il arasında bölge birincisi oldu.

Kur'an-ı Kerim hocası Ahmet Özmen'in de katılımıyla yarışmada birinci olan Zeynep Kocaman'ı makamında kabul eden Malatya İl Müftüsü Mehmet Sönmezoğlu, Diyarbakır, Bingöl, Malatya, Mardin, Batman, Tunceli ve Elazığ illerinden katılan yarışmacılar arasında Zeynep Kocaman'ın birinci olmasının Malatya için gurur verici olduğunu söyledi.

Sönmezoğlu, "Öğrencimizin böyle bir başarı alması bizler ve ilimiz için gurur verici bir olaydır. Malatyalı vatandaşlarımızın dualarıyla öğrencimizin Türkiye birincisi olmasını arzu ediyoruz. Ahmet Özmen hocamızın da büyük destekleriyle bölgemizi ve ilimizi iyi temsil etmişlerdir" dedi.

Daha sonra bölge birincisi olan Zeynep Kocaman ve hocası Ahmet Özmen'e İl Müftüsü Mehmet Sönmezoğlu teşekkür belgesi ve çeşitli hediyeler verdi.

.
Yayın Tarihi : 30 Mayıs 2008 Cuma 10:46:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
selin gunes IP: 86.160.206.xxx Tarih : 30.05.2008 13:49:40

selam kutluyorum zeynep hanimi dualarimiz onunla zaten herseylerimiz tamam dua edecek baska birseyimiz yok bir zeynep hanimin basarisi kalmisti simdi hep birlikte dua ediyoruz malatyayi butun sikintilardan kurtarsin diye onun guzel sesi