3
Mayıs
2024
Cuma
MALATYA

'Bu takım nasıl ligden düşmüş'

Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden Malatyaspor'un teknik sorumlusu Mahmut Evren, Kartalspor maçında genç futbolcuların iyi mücadele ettiklerini söyledi.

Malatyaspor'un hak ettiği konumda olmadığını ifade eden Evren, "Kartalspor ile prestij maçı oynadık. Ben, genç oyuncularımın verdiği mücadeleyi gördükten sonra bu takımın küme düşmüş olmasına üzüldüm. Futbolcularım ellerinden gelen en iyi mücadeleyi verdi. Yenilmiş olmamıza rağmen sahada hırslı ve istekli bir takım vardı" dedi.


Evren, Giresunspor maçının da önemini bildiklerini kaydederek, "Giresunspor maçı da bizim için prestij karşılaşması olacak. Ama ligin konumuna baktığımız zaman çok önemli bir maç oynayacağız. Takımımızın bu konumu hak etmediğini kamuoyuna göstereceğiz" diye konuştu.


Öte yandan, Malatyaspor'lu futbolcu Celil Sağır, Malatyaspor'un futbolcusu olduğunu ve görev verildiği takdirde Giresunspor maçında forma giymek istediğini söyledi. Tecrübeli futbolcu, Malatyaspor ile olan sözleşmesinin devam ettiğini belirterek, "Kartalspor maçında hocamız genç futbolculara görev verdi. Giresunspor maçında göreve hazırım. Giresunspor maçının önemini biliyoruz. Hiçbir şaibeye yer vermeden elimizden gelen en iyi mücadeleyi vereceğiz. Ligin alt sırasını da etkileyen bir maç olacak. Bu nedenle sahada Malatyaspor'a yakışan mücadeleyi vereceğiz" dedi.


Malatyaspor'da iyi bir yönetim oluşması ve teklif gelmesi halinde takımda kalabileceğini ifade eden Celil Sağır, "Benim önceliğim Malatyaspor. Hedefi olan ve kaliteli bir yönetim oluşursa, ben de takımda kalmak isterim. Orhan Kaya başkanımızın oluşturacağı iyi bir yönetim olursa ve bana teklif gelirse takımda kalmak isterim. Benim için ciddiyet ve hedef önemli. Hedefleri olmayan bir takımda kalmamın bir anlamı yok" şeklinde konuştu.

İha
Yayın Tarihi : 4 Mayıs 2009 Pazartesi 15:19:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?