6
Mayıs
2024
Pazertesi
MALATYA

Burcu Güneş ve Ferhat Göçer rüzgarı

15. Malatya Fuarı ve Kayısı Festivali kapsamında sahne alan Burcu Güneş ve Ferhat Göçer, hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.


15. Malatya Fuarı ve Kayısı Festivali nedeniyle Mişmiş Park'ta verilen konserde Burcu Güneş ile Ferhat Göçer sahne aldı. Vali Halil İbrahim Daşöz, Belediye Başkanı Cemal Akın, Malatya Belediyesi'nin kardeş şehri olan Almanya'nın Saarbrücken Belediye Başkanı Michael Burkert ile birlikte kalabalık bir vatandaş topluluğunun izlediği konserler öncesinde halk oyunu ekipleri sahne aldı.


Sahne kostümünün üzerine giydiği Malatya'nın yöresel kıyafetlerini şarkı söylerken tek tek çıkaran Burcu Güneş, hayranlarının yoğun ilgisiyle karşılaştı. Gecenin finalinde sahne alan Ferhat Göçer ise, birbirinden güzel parçaları ile Malatyalılar'ı coşturdu. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Ferhat Göçer, önümüzdeki yıl da festivale katılma sözü verdi.


Bu arada, konser esnasında Malatyalılar'ı selamlayan Almanya'nın Saarbrücken Belediye Başkanı Michael Burkert, Almanya ile Türkiye arasındaki dostluğun daha da pekiştirilmesi gerektiğini söyleyerek yapılan işbirliğinden memnun olduklarını vurguladı.

 

İHA
Yayın Tarihi : 13 Temmuz 2007 Cuma 12:18:30
Güncelleme :13 Temmuz 2007 Cuma 12:34:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?