3
Mayıs
2024
Cuma
MALATYA

Büz şantiyesinde inceleme

MALATA İL ÖZEL İDARESİ GENEL SEKRETERİ SAMİ ER, BÜZ ŞANTİYESİNDE İNCELEME YAPTI

Malatya İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Sami Er, büz üretiminin yüzde 100 arttığını söyledi.

Malatya İl Özel İdaresi'ne bağlı Beyler Deresi'ndeki büz işletmesinin kış dönemine girilmesinden 2009 yılı çalışma sezonunu kapatması nedeniyle İl Özel İdaresi Genel sekreteri Sami Er, diğer yetkililerle birlikte şantiyeyi ziyaret etti.

Yapılan ziyarete, Genel Sekret Yardımcısı Rıza Murat Türksoy, İnsan Kaynakları Eğitim Müdürü Remzi Ayverdi, Yatırım ve İnşaat Müdürü Süleyman Şahin, Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürü Hakan Demir ve İşletme Mühendisi Cumali Cenk de katıldı.

Personelin sorunlarını dinleyen Er, yapılacak işlerle ilgili birim müdürlüklerine havale ederken, işletme çalışması hakkında şunları söyledi:

"Bu işletmede yapılan büz ve hazır menfezler köy yolları alt yapımında ve tarımsal sulama hizmetlerinde kullanılmaktadır. Malatya Belde ve Köylerimizin yol menfez ve tarımsal sulamalarda kullanılan büz talebi bu işletmemizden karşılanmaktadır. 2008 yılında 4 bin 624 adet büz üretim yapılırken, 2009 yılında 2 katı bir üretimle 8 bin 874 adete ulaşılmıştır. Özverili ve disiplinli çalışan personele teşekkür ediyorum. 2010 yılında bu çalışmaları daha da artacaktır. Kış sezonu dolayısı ile üretime ara verilen

işletme çalışanlarından bir kısmı yılık izinlerini kullanacaklar. Bir kısmı da işletmede bulunan makinelerin tamir bakımını yapacaklar."

İHA
Yayın Tarihi : 26 Kasım 2009 Perşembe 10:09:01
Güncelleme :26 Kasım 2009 Perşembe 21:04:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?