3
Mayıs
2024
Cuma
MALATYA

Çakır, seçim çalışmarını sürdürüyor

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Malatya Belediye Başkan adayı Ahmet Çakır, "Biz hesabımızı her şeyden önce Allah'a, sonra vatandaşlara vereceğimizi biliyoruz. Sizler tercihlerinizle bizlere yol göstereceksiniz" dedi.

Yeşiltepe Atatürk Mahallesi ile Karakavak Mahallesi'nde düzenlenen seçim çalışmasına, Malatya milletvekili Mücahit Fındıklı, İl Başkanı Mustafa Şahin, merkez ilçe başkanı Celal Ekici, il genel ve belediye meclis adayları ile partililer katıldı.

AK Parti Malatya Belediye Başkan adayı Ahmet Çakır, mahalle gezilerinde yaptığı konuşmada, son günlerde yaşanan ekonomik kriz ile ilgili olarak çıkarılan tedbir paketleri sayesinde canlanma beklediklerini ifade etti. Seçim çalışmaları hakkında bilgiler veren Çakır, "Gösterilen ilgiden ve projelere yönelik sorulan sorular dolayısıyla, vatandaşlarımızın bilinçli bir şekilde sorgulaması bizleri mutlu etmektedir. Biz yapacağımız projeleri kaynakları belli uygulanabilir bir şekilde yapmaya çalışıyoruz" dedi.

Ahmet Çakır, şöyle devam etti:
"Bizler, milletimizin aydınlık yarınları için çıktığımız yolun, aşkla ve inançla kat edilecek bir yol olduğunu biliyorduk. Bu yüzden hesabımızı istatistikler üzerine yapmadık. Ancak milletimize verdiğimiz sözleri de unutmadık. Allah'a hamdolsun ki, AK Parti iktidarı verdiği sözleri ve daha fazlasını yerine getirmiştir. Türkiye'nin kalkınmasını ve büyümesini mümkün kılacak sağlam bir zemin kurmuştur. İnanıyoruz ki, önümüzdeki yıllar içinde bu zemin üzerinde muhteşem bir abide yükselecektir. Biliniz ki, tüm başarılarımızın gerçek sahibi milletimizdir, sizsiniz. AK Parti iktidarı, sizin eserinizdir.

Biz hesabımızı her şeyden önce Allah'a vereceğimizi biliyoruz. Sizler tercihlerinizle bizlere yol göstereceksiniz. Yapılan çalışmaları siz oylarınızla ya destekleyecek ya da son vereceksiniz. Dolayısıyla bu başarıların gerçek sahibi siz değerli milletimiz olacak."
 

iha
Yayın Tarihi : 22 Mart 2009 Pazar 11:54:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?