3
Mayıs
2024
Cuma
MALATYA

Çakır: "Play-off'a kalacağız"

TFF 3. LİG

Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Malatya Belediyespor olarak Play-off'a kalacaklarına inandıklarını söyledi.

Çakır, yaptığı açıklamada, hafta sonunda kendi sahalarında Kırıkhanspor ile önemli bir maç oynayacaklarını ifade ederek, "Mütevazı bir kadromuz var. Ciddi ve disiplinli çalışmalar neticesinde şuan Play-off'u zorluyoruz. Bingöl Belediyespor karşısında şansızdık ve 1-0 mağlup olduk. Futbol da her şeyi de şansa bırakmamak gerekiyor. Gol yollarında biraz sıkıntı yaşadığımızı düşünüyorum. Bunun neticesinde de galibiyetleri kaçırıyoruz. Ancak Play-off da şansımız devam ediyor. Bu yarış içerisinde olan Kırıkhanspor ile karşılaşacağız. Bizim açımızdan bu maç büyük önem taşıyor. Mutlaka bu maçı kazanmak istiyoruz. Ben teknik heyetimize ve futbolcularımıza güveniyorum. İnşallah bu maçı kazanarak, Play-off'a kalacağız" dedi.

Kırıkhanspor maçında şeref tribünündeki yerini almak istediğini kaydeden Çakır, "Genel olarak Malatyaspor ve Malatya Belediyespor'un maçlarına gitmeye çalışıyorum. Eğer programlar çakışmazsa, Kırıkhanspor maçında da takımımızı yalnız bırakmayacağım" diye konuştu.

Çakır, spora desteklerinin bundan sonrada devam edeceğini söyleyerek, "Bizler her zaman amatör sporun yanında olduk. Gençlerimizi spora yönlendiren her türlü faaliyeti de destekledik. Bugüne kadar da imkanlarımızı da zorlayarak sporun yanında olduk. Ben, başarının da heyecanı arttıracağına inanıyorum. Şu ana kadar yaptığımız yarımların Malatyaspor da dahil olmak üzere faydalı olduğunu düşünüyorum. Amacımız kalıcı ve sağlam takımlar oluşturmaktır. Bundan sonrada imkanlarımız dahilinde katkı ve yardımlarımız devam edecektir" şeklinde konuştu.

Çakır, Malatya Belediyespor ile Kırıkhanspor arasında oynanacak maçın skor tahminiyle ilgili sorulan soruya ise, "Gönlümden geçen 2 farkla galip gelelim de çok sıkıntı çekmeyelim" cevabını verdi.

İHA
Yayın Tarihi : 24 Kasım 2009 Salı 09:41:03
Güncelleme :24 Kasım 2009 Salı 11:45:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?