3
Mayıs
2024
Cuma
MALATYA

Çakır bayram ziyaretlerine başladı

BAŞKAN ÇAKIR, BAYRAM ZİYARETLERİNE ERKEN BAŞLADI

Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Kurban Bayramı nedeniyle Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü bünyesinde kalan çocuklar ve yaşlılar ile Beydağı Devlet Hastanesi çocuk servisinde yatan hastaları ve son olarak ise cezaevini ziyaret etti.

Belediye Başkanı Ahmet Çakır ilk olarak MİAD Sevgi Evlerini ziyaret etti. Burada kalan çocuklarla sohbet edip, durumları hakkında bilgiler alan Başkan Çakır, burada kalan çocuklara ihtiyaçları olan 106 adet okul badisi ve taytı hediye etti.

Belediye Başkanı Çakır daha sonra Kız Yetiştirme Yurdu, Huzurevi ve Erkek Yetiştirme Yurtlarını da gezerek, burada kalan gençler ile yaşlıların bayramlarını kutladı. Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Kız Yetiştirme Yurdunda kalanlara 80 adet kışlık ayakkabı, Huzurevinde kalan yaşlılara 100 adet pijama takımı, Erkek Yetiştirme Yurdunda kalan gençlere ise 82 adet eşofman takımı hediye etti.

Beydağı Devlet Hastanesi Ek binasında bulunan çocuk servisini de ziyaret eden Belediye Başkanı Ahmet Çakır, burada yatan hastaların, hasta yakınlarının ve hastane personelinin bayramlarını kutlayıp, hastalara acil şifalar diledi.

BAŞKAN ÇAKIR, BAYRAM ZİYARETLERİNE ERKEN BAŞLADI
BAŞKAN ÇAKIR, BAYRAM ZİYARETLERİNE ERKEN BAŞLADI
İHA
Yayın Tarihi : 25 Kasım 2009 Çarşamba 17:53:04
Güncelleme :25 Kasım 2009 Çarşamba 18:19:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?