3
Mayıs
2024
Cuma
MALATYA

Çakır çalışmalarını sürdürüyor

AK Parti Malatya Belediye Başkan adayı Ahmet Çakır, "Hayal dahi edilemeyecek gelişmeleri AK Parti gerçekleştiriyor" dedi.

29 Mart 2009 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler nedeniyle seçim çalışmasını sürdüren AK Parti Malatya Belediye Başkan adayı Ahmet Çakır, Melekbaba Mahalle toplantısına Milletvekili Ömer Faruk Öz, İl Başkanı Mustafa Şahin ile il genel ve belediye meclis adayları ile birlikte katıldı.

Burada ilk konuşmayı Malatya milletvekili Ömer Faruk Öz yaptı. Milletvekili Öz konuşmasında, "Sevgili Melekbabalılar, bu bölgelere yıllardır ayırım yapıldığı söyleniyor, Malatya'nın en güzel mekanları varoş olarak bırakılmış, üvey evlat muamelesi görmüş bu bölgeler. Artık sizin içinizden birisi, sizin derdinizi yakından bilen bir başkan adayınız var. Biz, milletvekilleri olarak bir buçuk yıl içerisinde, Türkiye genelinde en çok yatırım alan yedi ilden birisinin Malatya olmasını sağladık. Biz AK Parti olarak millet iradesinin teminatıyız diyoruz. AK parti her türlü özgürlüğün teminatıdır diyoruz" ifadelerini kullandı.

AK Parti Malatya İl Başkanı Mustafa Şahin konuşmasında; “Biz, millete efendi olmaya değil, millete hizmetkar olmaya geldik ve millete hizmet üretmeye devam edeceğiz. AK Parti'nin yükselişinden rahatsız oluyorlar. AK Parti'nin milletten daha fazla teveccüh görmesinden rahatsız oluyorlar. AK Parti'nin oylarının artırmasından rahatsız oluyorlar. Akla hayale gelmedik senaryolar üretmeye başladılar" dedi.

AK Parti Malatya Belediye Başkan adayı Ahmet Çakır ise, "Geçmişinizle övünmek için yaptığınız çalışmalarınızda başarılar olmalıdır. Başarılı bir çalışma yapıldıysa, bugün bu mahallelerin üvey evlat muamelesi görmesinin sebebi nedir? Tüm Türkiye'de yapılan çalışmalar ve hizmetlerin tüm Türkiye'de yaşanan bu gelişmelerin, ilimizin her bölgesinde her alanında kendini göstermesi gerekiyor. Biz, hizmette çalışmaların her bölgeye eşit bir şekilde getirilmesi için oluşturduğumuz uzman ekibimizle çalışacağız" şeklinde konuştu.

Ahmet Çakır, Sıtmapınarı esnaflarıyla da bir araya geldi. Burada konuşan Ahmet Çakır, “Ülkemizde köklü değişim ve dönüşümler yaşanıyor. Geçtiğimiz yıllarda kendi ülkesinde kendi kaynaklarını kendisi kullanamıyordu. Geldiğimiz şu günlerde bir petrolün bulunması dışa bağımlılıktan kurtulması dahi o kadar sıradanlaştı. Hayal dahi edilemeyecek gelişmeleri AK Parti gerçekleştiriyor. İlimize gelince plansız ve programsız bir gelişme sağlıklı olmayacağından, ilk işimiz üst ölçekli mastır palanını hayata geçirerek başlayacağız. Halkı küçümseyen bir zihniyet, biz değil, ben anlayışını merkezlerine koyarak hareket eder. Biz toplumsal menfaatleri her zaman ön palana çıkardık, toplumsal menfaatlerin olduğu yerde, kişisel menfaatler olamaz" dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 7 Mart 2009 Cumartesi 18:46:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?