3
Mayıs
2024
Cuma
MALATYA

Çakır gazetecilerle buluştu

AK Parti Malatya Belediye Başkan adayı Ahmet Çakır, "Malatya'yı germeden, kutuplaştırmadan, kişiselleştirmeden siyaset ve hizmet yapacağız. Ekip ruhu ile, ben değil biz düsturu ile çalışacağız" dedi.


Çakıroğlu Lokantası'nda kahvaltıda basın mensuplarıyla bir araya gelen AK Parti Malatya Belediye Başkan adayı Ahmet Çakır, burada yaptığı konuşmada, belediyenin bütün dinamikleri bir araya getiren, birlik ve beraberliği koruyan bir kurum olduğuna dikkat çekerek, "Belediye çatısı altında dinamikler bir araya gelir ve şehre yön verir. Bu nedenle, belediye başkanı seçerken çok dikkat ediniz" ifadelerini kullandı.


Ortak akıl ve istişareye önem vereceklerini belirten Çakır, "Sivil toplum kuruluşları ve kanaat önderleri ile istişare içerisinde çalışacağız. Malatya'yı germeden, kutuplaştırmadan, kişiselleştirmeden siyaset ve hizmet yapacağız. Ekip ruhu ile, ben değil biz düsturu ile çalışacağız" dedi.
AK Parti Malatya Kadın Kolları Başkanı Emine Akkurt'un da bulunduğu programda konuşan İl Başkanı Mustafa Şahin ise, "Bize atılan iftiralara rağmen polemiklere girmeden seçim sürecini tamamlamak istiyoruz. Kabullenmediğimiz yakıştırmalar bize yapılıyor. Bazen bunlara cevap vermek zorunda kaldık. Cevap vermemizin nedeni de tabanımız bu iftiralardan rahatsızlık duyduğunu ilettiler. 1999 ve 2004 seçimlerinde aynı çirkin siyaseti izleyen kesimler, 2009 seçimi için de aynı siyasetle tavırlarını sürdürüyorlar. Fitne fesat ortaya çıkarmaya çalışıyorlar. Biz ise kendi proje ve doğrularımızı halkımızla buluşturmaya gayret gösteriyoruz" diye konuştu.
"Basının da tarafsız duruş sergilemeleri beklenen bir gerçektir" diyen Şahin, "Başkan adayımızın duruşu da takdire şayandır" şeklinde konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 3 Mart 2009 Salı 14:09:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?