3
Mayıs
2024
Cuma
MALATYA

Çakır karanfillerle teşekkür etti

Malatya Belediye Başkanlığı'nı kazanan Ahmet Çakır, bir yandan tebrik ziyaretlerini kabul ederken, bir yandan da çarşıyı gezip vatandaşlara teşekkür karanfili dağıttı.

Beraberinde AK Parti Malatya Milletvekili İhsan Koca, İl Başkanı Mustafa Şahin, diğer parti yetkilileri ve kalabalık bir topluluk ile birlikte Atatürk Caddesi'ni gezen Başkan Ahmet Çakır, gezi sırasında karanfil dağıttı.

Seçim sonrası verilen destekten dolayı teşekkür etmek amacıyla esnaf ve vatandaşları gezdiklerini söyleyen Belediye Başkanı Ahmet Çakır, "Bütün Malatya halkına bize göstermiş olduğu teveccüh ve güvenden dolayı teşekkür ediyorum. Bizler de buna layık olabilmek için yoğun bir şekilde çalışacağız. Malatya'mıza en güzel hizmetleri getireceğiz" dedi.

Atatürk Caddesi'ne yaptığı gezi sonrasında Belediye binasına geçerek Meclis Salonu'nda ve makamda tebrik ziyaretlerini kabul eden Başkan Çakır, ziyarete gelen vatandaşlara teşekkür ederek, gösterdikleri teveccüh ve destekten dolayı bir kez daha teşekkür etti.

Tek gayelerinin Malatya'ya ve Malatyalılara hizmet etmek olduğunu söyleyen Belediye Başkanı Çakır, "Şehrimize en güzel yatırım ve projeleri uygulayarak, halkımıza ve Malatya'ya layık olmaya çalışacağız. Bunun için de ekip ruhuyla hızlı bir çalışma temposuna gireceğiz" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 4 Nisan 2009 Cumartesi 17:19:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?