3
Mayıs
2024
Cuma
MALATYA

Çakır mahalle mahalle geziyor

BELEDİYE BAŞKANI ÇAKIR'DAN MAHALLE GEZİSİ

Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, ilkbaharda Malatya'da bir temizlik kampanyası başlatacaklarını bildirdi.

Belediye Başkanı Ahmet Çakır, mahalle gezileri kapsamında Koyunoğlu mahallesine giderek, burada mahalle sorunları hakkında bilgi alıp, mahalleyi gezdi.

Belediye Başkan Yardımcıları ile daire müdürlerinin de katıldığı gezide konuşan Belediye Başkanı Çakır, "Koyunoğlu mahallemiz, Abdullah Gül Parkının bu bölgeye gelmesiyle, Belediye binamızın aktif hale gelmesiyle bu bölge artık merkez haline dönüştü" dedi.

Koyunoğlu mahallesinde yol genişletme çalışmalarının da yapılacağını vurgulayan Belediye Başkanı Çakır, "Haci Evliye Sokakta ve Koyunoğlu Caddemizin üzerinde 4-5 tane binamız yolun ortasında kalmakta, bunların kamulaştırmaları var. Yine 1-2 caddemizde kaldırımların yetersizliği var. Bunları tespit etmiş olduk. Burada Koyunoğlu parkında bir sıkıntı vardı onu şu an giderdik. Burayla ilgili bir proje çalışması yapacağız. Belki burada bir semt konağını bu bölgede yapabiliriz. Bunu daha sonra sizinle tekrar görüşüp istişare edeceğiz" şeklinde konuştu.

Malatya'da bazı bölgelerde konteynır sıkıntısı olduğunu belirten Çakır, "Biz 500 tane konteynırı Malatya'nın değişik bölgelerine dağıttık. Ama şu an bin tane konteynır daha geliyor. Bunun 500'ü plastik, 500'ü sac olmak üzere. Bunları da Malatya'nın çeşitli noktalarına Koyunoğlu'da başta olmak üzere dağıtacağız ve bu eksikliğimizde ortadan kalkmış olacak" şeklinde bilgi verdi.

Malatya'da ilkbaharda bir temizlik kampanyasının da başlatılma çalışması bulunduğunu vurgulayan Belediye Başkanı Çakır, "Temizliğe dikkat ediliyor. Biz bahar ayından itibaren geniş çaplı bir temizlik atağına başlayacağız, temizlik kampanyasına başlayacağız. İnşallah Malatya'mızı bahar ayından itibaren yeniden tertemiz bir Malatya'ya birlikte kavuşturacağız" dedi.

Koyunoğlu Mahalle Muhtarı Kazım Zengin ve mahalle sakinleri mahalle sorunları hakkında Belediye Başkanı Ahmet Çakır'a bilgi verdiler.

İHA
Yayın Tarihi : 3 Kasım 2009 Salı 13:48:00
Güncelleme :3 Kasım 2009 Salı 13:55:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?