3
Mayıs
2024
Cuma
MALATYA

Çakır seçim gezilerini sürdürüyor

AK Parti Malatya Belediye Başkan adayı Ahmet Çakır, seçim gezisi ziyaretlerini sürdürüyor.

Türkiye İşçi Emeklileri Derneği Malatya Şubesini ziyaret eden Ahmet Çakır, İl Başkan Yardımcısı Hacı Bayram Yılmaz ile işçi emeklilerin sorun ve sıkıntılarını dinledi. Ahmet Çakır ziyarette yaptığı konuşmada, "Şehrimizin güzelleşmesi için bize verilecek beş yıllık görevde ilimizin beş yılını değil 20 - 30 yıllık planlamasını yapacağız. Sorunlar basittir, ancak çözmek için sorunu tespit etmek gerekmektedir. Bu anlamda yaptığımız bu ziyaretleri önemsiyoruz. Bundan sonrada bu tür diyaloglarımız devam edecek. Sosyal ihtiyaçlarımızı karşılamak için özel, gayret ve çalışmalarımız olacak” dedi.

Çakır, İl Başkan Yardımcısı Hacı Bayram Yılmaz, Kadın Kolları Başkanı Emine Akkurt, Malatya Beydağı Devlet Hastanesinde yatmakta olan hastaları ziyaret ederek, geçmiş olsun dileğinde bulundu, hastalara karanfil verdi.
Her akşam bir mahallede geniş katılımlı toplantı düzenleyen AK Parti dün akşamki toplantısını Yeşiltepe, Ahmet Yesevi Mahallesi Yeşilevler sitesinde gerçekleştirdi. Toplantıya AK Parti belediye başkan adayı Ahmet Çakır, İl başkan yardımcısı Hacı Bayram Yılmaz, il yönetimi, kadın kolları ve gençlik kolları üyeleri katıldı.

Burada konuşan Çakır, "Sizin takdirinizle, sizin iradenizle, sizin teveccühünüz ile son 6 yılda Türkiye'yi nereden nereye taşıdığımızı en iyi siz biliyoruz. Onun için biz AK Parti olarak, belediye başkan adayı olarak, işimiz hizmet, gücümüz sizlersiniz. Sizlerin sesi ve temsilcisi olamaya devam ediyoruz. Sizin bu desteğiniz devam ettikçe, dik duracağız ama dikleşmeyeceğiz. Mahallemizin, sitemizin sorunlarını bir bir tespit edeceğiz, çözüm önerilerimizi en kısa sürede, imkanlarımız ölçüsünde hayata geçirmek için mücadele edeceğiz. Biz bu milletin efendisi olmaya değil, bu milletin hizmetkarı olmaya talibiz. Farkımız bu, biz çamur siyaseti yapmayacağız işimize bakacağız" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 12 Şubat 2009 Perşembe 17:22:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?