3
Mayıs
2024
Cuma
MALATYA

Çakır'a rektörlükten ziyaret

İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cemil Çelik, beraberinde Rektör Yardımcısı Prof.Dr. İlhan İçen ve Rektörlük Danışmanı Mustafa Şenol ile birlikte Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır'a hayırlı olsun ziyaretinde bulunup, çiçek hediye etti.

Ziyaret sırasında konuşan İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cemil Çelik, İnönü Üniversitesi, Malatya Belediyesi ve diğer sivil toplum kuruluşlarının işbirliği içerisinde Malatya için güzel işler yapacaklarına inandığını belirterek, "Bu güzel işleri yapabilmek için birbirlerimizle görüşlerimizi paylaşacağız. Birbirimize gereken her türlü desteği vereceğiz" şeklinde konuşarak Belediye Başkanı Ahmet Çakır'a yeni görevinde başarılar diledi.

Belediye Başkanı Ahmet Çakır ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Bizler Malatya'yı modern bir şehir yapmak için yola çıkıyoruz. Bu doğrultuda Üniversitemizin bize vereceği bilimsel ve teknik destek önem taşımaktadır. Üniversitenin halkla bütünleşerek gerek sanayi alanında olsun, gerek şehrin gelişmesi ve planlanması noktasında olsun yapacağı çalışmalar sırasında, her zaman işbirliğine açık olacağız. Malatyamız için geliştireceğimiz projelerin tatbiki noktasında da üniversitenin desteği her zaman önemlidir" dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 9 Nisan 2009 Perşembe 14:25:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?