3
Mayıs
2024
Cuma
MALATYA

Çakır'dan annesine son görev

MALATYA BELEDİYE BAŞKANI AHMET ÇAKIR'IN ANNESİ TOPRAĞA VERİLDİ

Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır'ın annesi Arefe Çakır toprağa verildi. Cenaze törenine yaklaşık 4 bin kişi katıldı.

Geçirdiği rahatsızlık sonucu hayatını kaybeden Arefe Çakır (77), şehir mezarlığında kılınan cenaze namazı sonrası toprağa verildi.

Cenaze namazına Vali Ulvi Saran, 2. Ordu Kurmay Başkanı ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Hasan Fehmi Canan ve Belediye Başkanı Ahmet Çakır'ın yanı sıra, milletvekilleri, askeri erkan, siyasi parti temsilcileri, kamu kurum ve kuruluş müdürleri, sivil toplum kuruluşları müdürleri, ilçe ve belde belediye başkanları, Malatyaspor kulüp yöneticileri, Malatya Belediyespor yönetim, teknik heyet ve futbolcuları, oda ve dernek başkanları, belediye çalışanları, çok sayıda basın mensubu ve vatandaş katıldı.

Cenaze namazı sonrası Arefe Çakır, defnedilmek üzere aile mezarlığına götürülürken, belediye başkanı Ahmet Çakır da, cenaze arabasına binerek, annesine son yolculuğunda eşlik etti. Annesinin toprağa verildiği anda belediye başkanı Ahmet Çakır gözyaşlarını tutamadı.

MALATYA BELEDİYE BAŞKANI AHMET ÇAKIR'IN ANNESİ TOPRAĞA VERİLDİ
İHA
Yayın Tarihi : 17 Ekim 2009 Cumartesi 17:58:02
Güncelleme :17 Ekim 2009 Cumartesi 18:10:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?