30
Nisan
2024
Salı
MALATYA

Çakır'dan kitap okumaya destek

BAŞKAN ÇAKIR'DAN KİTAP OKUMAYA DESTEK

Malatya Valiliği tarafından başlatılan ve Malatyalı Üniversitesi Öğrencileri Derneği (MÜNÖD) ile Malatya Sahne Sanatları Merkezi (MSSM) üyelerinin destek verdiği "Malatya Okuyor" kampanyasına Belediye Başkanı Ahmet Çakır da katıldı.

Eski Belediye Meydanı'nda düzenlenen "Malatya Okuyor" kampanyasının bu haftaki konuğu Belediye Başkanı Ahmet Çakır oldu.

Fuarcılık Genel Müdürü Murat Nalçacı ile birlikte kampanyaya katılan Belediye Başkanı Ahmet Çakır, burada kitap okuyarak, kampanyaya katılanlarla sohbet etti.

Belediye Başkanı Ahmet Çakır'ın kampanyaya katılmasından dolayı mutluluklarını ifade eden MÜNÖD Malatya Koordinatörü Sinan Altıntop, "Malatya Valiliği'nin başlatmış olduğu Malatya Okuyor kampanyasına destek olmak amacıyla her hafta burada kitap okuyoruz. Tüm Malatya halkını burada kitap okumaya davet ediyoruz. Bizleri kırmayıp kampanyamıza destek vermek amacıyla gelen Sayın Belediye Başkanımız Ahmet Çakır ile Fuarcılık Genel Müdürü Murat Nalçacı'ya teşekkür ediyorum" dedi.

Bütün Malatyalıları Valilik tarafından başlatılan 'Malatya Okuyor' kampanyasına katılmaya davet eden Belediye Başkanı Ahmet Çakır ise "Biz burada herkesin bu kampanyaya katılarak kitap okumasını istiyoruz. Kitap okumayı yaygınlaştırmamız gerekmektedir. Bu kampanyanın çok iyi neticeler vereceğine inanıyorum" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 10 Nisan 2010 Cumartesi 17:07:00
Güncelleme :10 Nisan 2010 Cumartesi 22:28:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?