30
Nisan
2024
Salı
MALATYA

Çakır'dan Özmen'e veda yemeği

BELEDİYE BAŞKANI AHMET ÇAKIR'DAN ÖZMEN'E VEDA YEMEĞİ

Polis Başmüfettişliği görevine atanan Malatya Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürü Recep Özmen'e, Belediye Başkanı Ahmet Çakır bir veda yemeği verdi.

Veda yemeğine, Vali Ulvi Saran, Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya, emniyet müdür yardımcıları ile belediye başkan yardımcıları katıldı.

Yemekte kısa bir konuşma yapan Belediye Başkanı Ahmet Çakır, 8 yıldır Malatya Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürlüğü görevini yürüten Recep Özmen'in Malatya'ya büyük hizmetleri olduğunu belirterek, yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür etti.

Belediye Başkanı Ahmet Çakır yemekte Özmen'e kayısı kristali hediye etti.

BELEDİYE BAŞKANI AHMET ÇAKIR'DAN ÖZMEN'E VEDA YEMEĞİ
İHA
Yayın Tarihi : 6 Şubat 2010 Cumartesi 16:37:04
Güncelleme :6 Şubat 2010 Cumartesi 16:42:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mert IP: 95.9.3.xxx Tarih : 7.02.2010 12:34:39

SAYIN ÇAKIR:GELENİ KARŞILAMAK,GİDENE GÜLE GÜLE DEMEKLE BU İŞLER YÜRÜMEZ.BELEDİYE BAŞKANI İSEN HALKA HİZMET YAP GELELİ BİR YIL OLDU NE YAPTIN..TRAFİĞİ Mİ ÇÖZDÜN GÜNEY KUZEY ÇEVRE YOLLARIMI YAPTIN. ŞEHİRDE DOĞRU DÜRÜST KALDIRIMIN YOK..OLAN KALDIRIMLARI DA ESNAFLARA PARSELLİYORSUN..ZAPÇIOĞLUNDAKİ YENİ AÇILAN MARKETE KALDIRIMI NASIL SATTIN..VİRAJ KAVŞAĞINDAKI TAKSI DURAĞINA KALDIRIMI NASIL VERDİN...SAKIN HABERİM YOK DEME..VE DİĞER KALDIRIMLAR.... ŞEHRİN İÇİNDEKİ AHIRLAR NE OLACAK...KALDIRMAK İÇİN NEYİ BEKLİYORSUN.. YOKSA AHBAB ÇAVUŞ İLİŞKİSİMİ VAR ARANIZDA... OTOBÜSLERİN ZAMANINDA SEFER YAPMIYOR  BUNU BİLMİYORMUSUN HEPSİ ESKI ..VATANDAŞA BUNLARIMI LAYIK GÖRÜYORSUN..