3
Mayıs
2024
Cuma
MALATYA

Çalık 'sandıkta görüşürüz' dedi

AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık, kendi ağzından söylenmiş gibi bazı kelimeleri yayarak çamur siyaseti yapanlara en güzel cevabın sandıkta verileceğini söyledi.

AK Parti Milletvekili Çalık ve Mücahit Fındıklı, seçim gezileri kapsamında Akçadağ ilçesinde ziyaretlerde bulundular. İlk olarak AK Parti İlçe binasını ziyaret eden Milletvekili Çalık ve Fındıklı burada bir süre partililerle sohbet etti.

Beraberinde Akçadağ Belediye Başkanı ve AK Parti Başkan adayı İbrahim Koşar Akçadağ İl genel meclis üyeleri adayları ile esnaf ziyareti yapan Çalık ve Fındıklı daha sonra ilçe teşkilatı tarafından düzenlenen yemeğe katıldı. Çalık, "Biz buraya yapacağımız hizmetleri konuşmaya geldik, 380 toplu konut ihtiyacını konuşmaya geldik. Ama maalesef görüyoruz ki çamur siyaseti yapanlar bizi hedef tahtası haline getirmişler. Ortaya bir iftira atmışlar, demişler ki 'Öznur Çalık, Akçadağlıların oyuna ihtiyacım yok demiş' bunu söyleyeni müfteri ilan ediyorum, bunu söyleyeni Allah'a havale ediyorum.

Ben Pütürgelilerin kızı, Çırmıkdılıların gelini, Akçadağlıların da bacısıyım. Ve ben çok net biliyorum ki Akçadağlılar Öznur bacısına sahip çıkar, bu lafı ne söyledim ne de söyletirim. Malatyalı bütün hemşerilerimle yaşayan herkesle ilimiz bir bütündür, Akçadağ kendine yakışanı her zaman yaptı bundan sonrada yapmaya devam edecektir. Bu dedikoduları iftiralara Akçadağ en güzel yanıtı 29 Mart'ta sandıkta verecektir" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 21 Mart 2009 Cumartesi 16:54:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?