3
Mayıs
2024
Cuma
MALATYA

Çaylar Çaykur'dan

Çaykur Genel Müdürlüğü tarafından sosyal sorumluluk projesi kapsamında yürüttüğü Çaykur Tanıtım ve İkram TIR'ı, Malatya Fuarı'nda günlük 10 bin bardak çay ikramında bulunuyor.
Malatya Fuarı'nda kurulan Çaykur TIR'ına yoğun ilgi gösterildi. Kamu iktisadi teşekkülü olan Çaykur'un Türk çayının ayrıcalığını ve kendi ürünlerinin farklılığını halkın ayağına götürerek tattırarak tanıtan Çaykur TIR'ında, çayın tarladan toplanıp tüketiciye ulaşıncaya kadar geçirdiği dönemler de tek tek anlatılıyor.
Türk çayını halkın ayağına giderek tattırarak tanıtmayı amaçladıklarını belirten Çaykur Türkiye Bayiler Birliği ÇAYTAŞ Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Dündar Batık, "Sosyal bir faaliyet yürütüyoruz. Gittiğimiz yerlerde rağbet görüyoruz. Malatya Fuarında da beklediğimiz ilgiyi gördük. Vatandaşlar hem çay içiyor hem de çay hakkında bilgi alıyor. Vatandaşlar güzel bir çayın nasıl demlendiğini gelip soruyorlar. Halkımızı çay konusunda bilgilendiriyoruz. Dünyanın en duru, en berrak en sağlıklı çayı olan Türk
çayını vatandaşlar Çaykur TIR'ı ile artık daha yakından görüyor. Türk çayının ayrıcalığını anlatıyoruz" diye konuştu.
Batık, Malatya Fuarı'nda günlük 10 bin bardak çay ikramında bulunduklarını ifade etti.

iha
Yayın Tarihi : 16 Temmuz 2009 Perşembe 11:32:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?