4
Mayıs
2024
Cumartesi
MALATYA

Çelik'e hayırlı olsun

Anadolu Basın Birliği Derneği Malatya Şubesi yönetimi, göreve 2,5 ay önce başlayan İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cemil Çelik'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
 
Rektör Prof. Dr. Cemil Çelik'i ziyarete Anadolu Basın Birliği Derneği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ ve derneğin yönetim kurulu üyeleri katıldı. 

Ziyaret esnasında İnönü Üniversitesinin bundan sonraki hedefleri hakkında bilgiler veren Rektör Çelik, her kesime eşit mesafede bulunduklarını belirterek, birinci önceliklerinin üniversite yönetimi olarak ufku olan ve vizyon sahibi, işinin erbabı kişileri üniversite bünyesine katarak öğrencilere daha iyi eğitim ve bilim adamı yetiştirmek için çaba sarf etmek olduğunu kaydetti. 

"Malatya'ya hangi yönden katkılarımız olacaksa onların istişaresini yapıyoruz" diyen Rektör Prof. Dr. Cemil Çelik, "Malatya ile ilgili birçok projelerimiz var. Araştırma ve geliştirme çalışmalarımızla Malatya sanayici esnafına kapılarımız açık. Her türlü yardımı üniversitemizden temin edebilirler. Herkesin üzerine düşen görevi yapacağına inanıyorum. Kamu kurum ve kuruluşlarımızla ortak hareket ediyoruz. Burada büyük görev basın mensuplarına düşüyor. Hizmetlerimizi yine sizler halkımıza yazıp sunacaksınız. Üniversite ile Malatya arasındaki uyumlu çalışmalarda herkes kar edecektir. Turgut Özal Tıp Merkezimizde ise önemli bilim adamlarımızı tekrar bu merkezimize kazandıracağız. Bununla ilgili çalışmalarımız bütün hızıyla sürüyor" diye konuştu. 

Anadolu Basın Birliği Derneği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ ise, "Rektörümüzün her kesimi kucaklaması ve herkese eşit mesafede bulunması başarılarının kendiliğinden gelmesine sebep olacaktır. Rektörümüzün bundan sonraki süreçte başarılı olacağına güvenimiz tamdır. Basın ve üniversite arasındaki diyalog umarız bundan sonra daha iyi bir sürece girer. Bizler de Anadolu Basın Birliği Derneği Malatya Şubesi yönetimi olarak rektörümüze ve ekibine çalışmalarında başarılar dileriz" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 24 Ekim 2008 Cuma 15:26:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?