4
Mayıs
2024
Cumartesi
MALATYA

Çelik'ten iade-i ziyaret

Malatya İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cemil Çelik, Vali Halil İbrahim Daşöz ve Belediye Başkanı Cemal Akın'ı ziyaret etti. 

Yeni göreve başlaması nedeniyle kendisine hayırlı olsun ziyaretinin yapılmasından dolayı iade-i ziyarette bulunan Prof. Dr. Cemil Çelik, Vali ve belediye başkanı ile istişarede de bulundu. Prof. Dr. Cemil Çelik, "Aynı zamanda önümüzdeki günlerde üniversitemizin yeni eğitim öğretim yılı açılış töreni olacak ve kendisini davet etmek için geldim. Bundan sonra da zaten bizleri sık sık bir arada göreceksiniz" dedi. 

Rektör Prof. Dr. Çelik'in ziyaretinden memnun olduğunu belirten Belediye Başkanı Cemal Akın, Prof. Dr. Çelik'in Malatya'nın yetiştirdiği önemli bir bilim adamı olduğunu söyledi. Başkan Akın, "Bugüne kadar üniversite ile Malatya arzu ettiğimiz düzeyde birbirinden istifade edemedi. Bundan sonra inşallah hocamızın gayretleriyle, sivil toplum kuruluşlarının ve resmi kuruluşların gayretleriyle üniversite ve Malatya bir bütün haline gelecek. Rektörümüz Prof. Dr. Cemil Çelik'e tekrar görevinde başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 23 Eylül 2008 Salı 10:38:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?